• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

03.09.2019

12:00

SPASILA GA VERA! Biber: Drogirao sam se, maltretirao žene i HTEO DA SE UBIJEM

Showbiz

SPASILA GA VERA! Biber: Drogirao sam se, maltretirao žene i HTEO DA SE UBIJEM

Podeli vest

Dvadesetpetogodišnji pevač i jedna od najvećih tinejdž zvezda svih vremena otvoreno je priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa teškim drogama, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica

Džastin kaže da mu se kao 13-godišnjaku život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dečaka postao globalna senzacija koga su milioni ljudi obožavali i mrzeli. Potpuno je, kaže, izgubio kompas jer je pre svog punoletstva imao milione i sve što je poželeo mogao je da dobije odmah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана 2. Сеп 2019. у 2:38 PDT

Teško se nosio sa usponima i padovima, a pre svoje 19. godine bio je zavisan o drogama.

- Užasno je težak pritisak za dečji mozak da prolazi kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam imao sposobnosti za stvarni život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice- kaže pevač i dodaje da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan. Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voleli. Danas je zahvaljujući veri bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Foto: Instagram

Džastin Biber i Hejli Boldvin

Biber kaže da mu je brak sa Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek, jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

(FOTO) POP ZVEZDA OBOŽAVA LUKSUZ! Džastin Biber iskeširao 50.000 dolara na DIJAMANTSKE ZUBE!

- Isus vas voli- poručio je pevač na kraju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija