• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2020

13:01

ŠTA SU KOJI K***C ONI UMISLILI?! ODUZMITE IM TITULE PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO! Voditelj brutalno isprozivao Megan i Harija! NEĆE IM BITI DOBRO

Showbiz

ŠTA SU KOJI K***C ONI UMISLILI?! ODUZMITE IM TITULE PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO! Voditelj brutalno isprozivao Megan i Harija! NEĆE IM BITI DOBRO

Podeli vest

Samo dan pošto su Megan i Hari odlučili da napuste svoj kraljevski život, javio se poznati voditelj Pirs Morgan i u svom obraćanju ih nije štedeo ni najmanje!

Šta su koji k***c oni umislili?! Zaista? Viđao sam razne sramotne kraljevske izmišljotine, ali ove sada - iz čiste bahatosti, podobnosti, pohlepe i nepoštenja, nikada ništa nije bilo ni blizu ponašanja "Vojvode i Vojvotkinje od Suseksa".

Stavio sam im titulu pod navodnike jer se zaista nadam da oni neće dugo postojati. Da sam na mestu Kraljice, oduzeo bih im sve titutle i vratio u civilni život.

Ova dva zaluđena klovna popmeznih izjava na njihovom novom sajtu holivudskog stila, obavestili su kraljicu i ostale kako će stvarno navodno sada funkcionisati.

Ukratko, oni više ne žele da budu "stariji kraljevići", sa svom mučnom dužnošću koja podrazumeva. Umesto toga, sada žele da budu "progresivna" snaga unutar institucije. Drugim rečima, oni žele da budu super slavne ličnosti (uz svo besramno "Uradi kako mi kažemo, a ne kako mi uradimo" licemerstvo) koji će zadržati sve ono iz kraljevskog života što nam odgovara, ali bez onih dosadnih, teških stvari, a naravno uz pravo da unovče status onoliko koliko to sami odaberu.

Dakle, oni žele sjaj, glamur i neverovatno bogastvo, samo ne žele da ga zapravo sami i zarade! Kakva patetična šala.

Foto: Reuters/Mark Blinch

U svojoj dugoj listi izgovora, Hari i Megan kažu da će sada više vremena provoditi u Severnoj Americi, gde su proveli šest nedelja, na "prekopotrebnom odmoru" - odmor od čega tačno? - u višemilionskom dvorcu na obali u Kanadi.

E da, tražiće da budu "finansijski nezavisni". Tek kada pročitate detalje ove "nezavisnosti" shvatićete da to zapravo znači da žive od novca Harijevog oca, koje on poseduje samo ako je kraljičnin naslednik. 

Takođe su nas obavestili da nameravaju da nastave besplatno, uz naklonost Velikoj Britaniji, borave u palati u koju im je poklonila kraljica i koji je prema njihovim željama obnovljen, što su naravno platili poreski obveznici, milionima funti.

Eh, da i očekuju kraljevsku zaštitu gde god odluče da žive i putuju - sve na grbači poreskih pbveznika. I sve ostale svati koje idu uz VIP kraljesvki tretman. Uz to su postavili novi pravilnik za medije, gde će oni odabrati posebne novinare koji će ih pratiti i pisati samo lepo o njima. U neverici sam ovo čitao!

A sad malo o Megan... Prvo je razdvojila njega od brata Vilijama. Onda je uništila Harijevu reputaciju koju je imao dok nije nju upoznao. A sada ga odvaja od njegove bake, Kraljice. Ništa me od ovoga ne čudi. Megan radi ovakve stvari čitav život. Otkačial je 99 posto svoje porodice. A zatim i stare prijatelje. Bivšeg muža čim je počela da glumi. Ništa više ne govori o Megan nego venčanje na kome je stavila samo velike zvzede poput Opre Vinfri i Džordža Klunija, gde mlade inače stave svoju porodicu i najbliže.

Foto: Printscreen You Tube

Hari je jednom prilikom na dvoru rekao "Šta Megan želi, to će i dobiti". E pa sada želi život zvezde, sa svim luksuznim putovanjima, premijerama, ali ne i da uprlja ruke - to nije za princezu kao što je ona.

Ali šta je ono što Megan u svemu zaboravlja, ili jednostavno ne razume, a to je da ona i Hari nisu važni plemići, oni čak i nemaju šanse da naslede tron. Najveća zvezda posle Kraljice i Čarsla jeste princ Vilijama. Oni su budućnost monahrije, a ne Megan i Hari.

Međutim, ono što mene zaista zabrinjava jeste to što je moguće da će ova dva odmetnika pronaći način da postanu suparnički kraljevski par, ponašajući se kao veliki psi, radeći šta žele, koristeći kraljevsku slavu da napune svoje džepove, razarajući imidž kraljevstva.

To im ne možemo dozvoliti. Kraljici niko ne govori šta će da radi. Ona je najmoćnija i najpoštovanija osoba u Britaniji. I trenutno se suočava sa direktnom pretnjom za sve na čemu se toliko trudila da održi. 

Pored ovako iznenađujuće hrabro, sebičnog i pokvarenog plana Harija i Megan, ništa joj drugo ne preostaje nego da ih izbaci iz porodice. Rešite se ovih cvilećih, ego manijaka, Gospođo, pre nego što bude kasno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Znaju oni šta hoće

pre 4 godine

Znaju deca šta hoće. Krenulo je od Dajane, nažalost. Mislite da deca nisu ukapirala, ko je naručio ubistvo Dajane? Deca žele da krenu u normalni život, da izađu iz te svetske piramide zla, na čijem je vrhu kruna. Šta, kao nije tačno? Ma ajte, budite iskreni, bar prema sebi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija