• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

19.01.2020

12:14

(FOTO) KAKVA OSUDA! Otac Megan Markl se osvrnuo na Megzit: TO NIJE DEVOJČICA KOJU SAM ODGAJAO!

Showbiz

(FOTO) KAKVA OSUDA! Otac Megan Markl se osvrnuo na Megzit: TO NIJE DEVOJČICA KOJU SAM ODGAJAO!

Podeli vest

Megan Markl i Princ Hari finansijski su se odvojili od kraljevske porodie, a njihovu odluku komentariše ceo svet...

Poznato je da Megan nije u dobrim odnosima sa ocem Tomasom Marklom, a on se oglasio povodom Megzita i osuo paljbu po naslednici i njenom suprugu.

OVO SU PRAVI RAZLOZI ZBOG KOJIH SE MEGAN I HARI POVLAČE! Kanada najbolja zemlja za to!

(FOTO) SAMO DVE NEDELJE NAKON POROĐAJA, Kameron Dijaz u farmerkama izgleda još bolje nego ranije!

 

Tomas Markl je u intervjuu britanskoj televiziji optužio kćerku da je "pojeftinila instituciju kao što je kraljevska porodica" i odbacila san svake devojčice zbog love.

U TV dokumentarcu Tomas Markl objašnjava da je "Harijevo i Meganino ponašanje sramotno, da se pretvaraju u izgubljene duše, a kraljevsku porodicu u Volmart s krunom".

(VIDEO) NEMAM ŠTA DA OBUČEM! Posle saveta Ane Vintur nećete više ovako kukati!

- To nije devojčica koju sam ja odgajao - rekao je on.

- Kada se udala, preuzela je obavezu, a deo te obaveze je da bude deo kraljevske porodice i da predstavlja kraljevsku porodicu. Glupo bi bilo da to ne radi. To je jedna od najdužih insistucija, a oni je uništavaju... ne bi trebalo to da rade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija