• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2020

17:44 >> 17:46

(FOTO) ZANOSNA I U PEDESETOJ! Snežana Dakić objavila FOTKU U KUPAĆEM KOSTIMU! Pratioci oduševljeni, PLJUŠTE KOMENTARI!

Showbiz

(FOTO) ZANOSNA I U PEDESETOJ! Snežana Dakić objavila FOTKU U KUPAĆEM KOSTIMU! Pratioci oduševljeni, PLJUŠTE KOMENTARI!

Podeli vest

Snežana Dakić objavila je na Instagramu fotografiju gde pozira u kupaćem kostimu, a uz fotografiju je imala važnu poruku za sve žene

Da su godine samo broj, dokazuje i stas naše poznate novinarke Snežane Dakić. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu i zadivila obožavaoce izgledom.

- Ovaj post posvećujem mojim pratiteljkama koje me nisu razumele, pa ostavljaju začuđene i omalovažavajuće komentare.
Moja razmišljanja su iz MOG ugla, iz mog iskustva i znanja. Ne moraju biti istina za svakoga.
Ja sam žena iz velikog grada, koja je završila visoke škole, puno postigla u svom poslu i u životu, puno čitala i učila.

Puno doživela i proživela; Proputovala. Bavila se sportom...
Možda su i Snežani sa 30 g ove “istine” izgledale nerealne. Tada nije dobacila dalje. Jurila je karijeru. Rintala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovaj post posvecujem mojim pratiteljkama koje me nisu razumele, pa ostavljaju zacudjene i omalovazavajuce komentare. Moja razmisljanja su iz MOG ugla, iz mog iskustva i znanja. Ne moraju biti istina za svakoga. Ja sam zena iz velikog grada, koja je zavrsila visoke skole, puno postigla u svom poslu i u zivotu, puno citala i ucila. Puno dozivela i prozivela; Proputovala. Bavila se sportom... Mozda su i Snezani sa 30 g ove “istine” izgledale nerealne. Tada nije dobacila dalje. Jurila je karijeru. Rintala. Mozda su Snezani sa 35, kad je pronasla “coveka svog zivota” bile nezamislive stvari koje ce tek doziveti u narednih 15 g, do 50-te. Ni sanjala nije sta ce sve shvatiti o “prijateljima”, za koje je verovala da su dobronamerni, o nestrucnim poslodavcima, o muskarcima... Tadasnja Snezana je bila uverena da se samo vrednim radom, znanjem i stalnim usavrsavanjem dolazi do cilja. Tada je tako i bilo. A vidite kakva su pravila na trzistu danas, kada Snezana ima 50? Zelim da vam porucim da se zivot stalno menja; menjaju se ljudi, menjate se i vi i vase potrebe, vasi pogledi na svoj zivot,prioriteti, menjaju se okolnosti, na koje ne mozete da uticete, menjaju se pravila, menjaju se merila, menja se trziste. U zivotu ce vam se cesto situacija menjati. Ne zivi se samo dok si mlad. Treba se puno puta pravilno prilagoditi i naci SMISAO od 30-te, kada mislite da ste zrele i jake, do 50-te. I ostati srecan i zadovoljan. A uvidi su bolni, jer nam pokazuju da ne moze onako kako mi hocemo, da ne moze kako nama odgovara, da mora na tezi nacin... ja sam to prosla, ja to znam. Zato, drage dame me olako nazivate “frustriranom” i “iskompleksiranom”, zelim vam puno kapaciteta za PRIHVATANJE i PRILAGODJAVANJE! Zelim vam srecan put u nove PROMENE! Ono sto vam je danas pobeda i sigurnost, trajace neko vreme, a onda ce doci promena.A pobeda nije uvek dostupna, sprecavace vas gori i nekvalitetniji...Lako je dok si mlad, prilici ti da se boris, da grabis. Pravi kvaliteti zivota postoje i u srednjim godinama i u trecem dobu. Ali taj smisao je na vama, da ga nadjete. Kad se zapitate sta sad? Sta dalje? A nema vadjenja na mladost. Voli vas Sneki Hvala @hotelvuckojahorina

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Feb 1, 2020 at 10:59am PST


 

Mozda su Snežani sa 35, kad je pronašla “čoveka svog zivota” bile nezamislive stvari koje će tek doživeti u narednih 15 g, do 50-te.
Ni sanjala nije šta će sve shvatiti o “prijateljima”, za koje je verovala da su dobronamerni, o nestručnim poslodavcima, o muškarcima...
Tadašnja Snežana je bila uverena da se samo vrednim radom, znanjem i stalnim usavršavanjem dolazi do cilja.
Tada je tako i bilo. A vidite kakva su pravila na tržištu danas, kada Snežana ima 50?
Želim da vam poručim da se život stalno menja; menjaju se ljudi, menjate se i vi i vaše potrebe, vaši pogledi na svoj život,prioriteti, menjaju se okolnosti, na koje ne možete da utičete, menjaju se pravila, menjaju se merila, menja se tržište. U životu će vam se često situacija menjati.
Ne živi se samo dok si mlad.

Treba se puno puta pravilno prilagoditi i naći SMISAO od 30-te, kada mislite da ste zrele i jake, do 50-te. I ostati srećan i zadovoljan.
A uvidi su bolni, jer nam pokazuju da ne moze onako kako mi hoćemo, da ne može kako nama odgovara, da mora na teži nacin... ja sam to prošla, ja to znam.
Zato, drage dame me olako nazivate “frustriranom” i “iskompleksiranom”, želim vam puno kapaciteta za PRIHVATANJE i PRILAGOĐAVANJE!
Želim vam srećan put u nove PROMENE!

ŠMINKALI SU JE ČAK 10 SATI! O nastupu Džej Lo danas SVI PRIČAJU - pogledajte kako je teklo SPREMANJE! O svakom detalju vodila RAČUNA (VIDEO)


Ono sto vam je danas pobeda i sigurnost, trajaće neko vreme, a onda ce doći promena.A pobeda nije uvek dostupna, sprečavaće vas gori i nekvalitetniji...Lako je dok si mlad, priliči ti da se boriš, da grabiš.
Pravi kvaliteti života postoje i u srednjim godinama i u trećem dobu.
Ali taj smisao je na vama, da ga nađete.
Kad se zapitate šta sad? Šta dalje? A nema vađenja na mladost. -
poručila je Snežana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uros

pre 4 godine

Ispravka "gospodja" je u sezdesetim a ne u pedesetim godinama.

Malu

pre 4 godine

Ispravka, gospodja je u sestoj deceniji ili pedesetim godinama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija