• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/Informer.rs

08.02.2020

17:16

(FOTO 18+) AUUU, KAKVA GU*A! Poznata starleta obukla tkaninu KOJA NE POKRIVA NIŠTA!

Showbiz

(FOTO 18+) AUUU, KAKVA GU*A! Poznata starleta obukla tkaninu KOJA NE POKRIVA NIŠTA!

Podeli vest

Kajli Džener se osvrnula na vreme kada se fotografisala za Playboy i na Instagramu podelila fotografije na kojima na sebi ima samo prozirnu mokru tkaninu

Iako fotografija od prošle godine, za nekoliko sati po objavljivanju dobila je više od 6 miliona lajkova.

(FOTO 18+) HIT! NAŠA MANEKENKA OBJAVILA PROVOKATIVNU FOTOGRAFIJU, a zbog JEDNOG KOMENTARA je potpuno ODLEPILA: "Mamu vam je*em..."

NIKAD KRAĆA SUKNJA! Jovana Joksimović ŠOKIRALA SLIKOM IZ STUDIJA, svi gledaju u JEDAN DETALJ



Kajli na fotografijama koje su napravljene za američki Playboy nosi samo mokru tkaninu kroz koju se jasno vide sve njene bujne obline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

playboy outtakes ?☁️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Feb 7, 2020 at 10:27am PST

Osim prizora na fotografijama, javnost je zaintrigiralo to da je mlada Kajli odlučila da sa njima podeli baš one fotografije koje je osmislio njen tadašnji dečko Trevis Skot, sa kojim ima i dete Stormi. I to onda kada mediji pišu o mogućem obnavljanju njihove veze.

Komentari koji su joj ljudi postavljali na društvenoj mreži bili su uglavnom pozitivni, a ono što ovakve njene fotografije izazivaju jeste divljenje jer je pokaza da biti mama ne znači postati neprivlačan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dijagnostichar

pre 4 godine

"... AUUU, KAKVA GU*A!..." Zaista ste bolesni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija