• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

25.03.2020

07:29

EKSKLUZIVNO IZ BOGOTE! KORAIMA TORES GOVORI ZA INFORMER: Srbi, ne izlazite iz kuće, gledajte ponovo "KASANDRU"!

Showbiz

EKSKLUZIVNO IZ BOGOTE! KORAIMA TORES GOVORI ZA INFORMER: Srbi, ne izlazite iz kuće, gledajte ponovo "KASANDRU"!

Podeli vest

Molim vas, ostanite u svojim domovima, nosite rukavice i maske, perite dobro ruke i čuvajte se, poručuje zvezda najpoznatije telenovele

Zvezda telenovele "Kasandra" Koraima Tores poručuje Srbima da ne izlaze iz svojih kuća i da ponovo gledaju čuvenu seriju iz devedesetih! Venecuelanska glumica ekskluzivno za Informer govori kako provodi vreme u izolaciji u Bogoti i savetuje nas da se pridržavamo svih mera tokom epidemije koronavirusa.

 

MAFIJAŠKI BOS IZ SERIJE "JUŽNI VETAR" PORUČUJE: Srbi, ne ponašajte se kao mi Italijani! MI SMO TO PREKASNO SHVATILI...


Strpljen spasen

- Molim vas, ostanite kod kuće, nosite rukavice i maske, perite dobro ruke i čuvajte se. Kako biste prekratili vreme dok traje vanredno stanje, ponovo gledajte "Kasandru" i strpite se dok sve ovo ne prođe - kaže čuvena glumica za naš list i dodaje:

46 godina

ima Koraima Tores

- Šaljem vam veliki pozdrav i ogroman zagrljaj. Znajte da mislim na vas i da vas nosim u srcu.

Koraima već godinama živi sa suprugom i sinom u Kolumbiji. Glumica objašnjava kako u njihovoj zemlji izgleda borba sa opasnim virusom.

- U Kolumbiji smo svi u kućnoj izolaciji, naročito ovde u Bogoti. Naš predsednik je pre nekoliko dana saopštio dodatne mere i pravila koja ćemo morati da poštujemo dok traje vanredno stanje - priča naša sagovornica i dodaje da veoma vodi računa o higijeni:

 

 

- Ne plašim se virusa, ali ga treba shvatiti ozbiljno. Opasan je. Preduzimam sve mere kako bih zaštitila svoju porodicu i sebe. Ne izlazim iz kuće i stalno perem ruke.

Foto: Instagram

Latinoamerička glumica je 1997. godine posetila Srbiju. Ti dani su joj ostali u najlepšem sećanju, pa se nada da će biti prilike da ponovo dođe.

 

 

- Dočekali ste me veoma srdačno i bilo mi je predivno, to vam nikada neću zaboraviti. Nadam se da ću se jednog dana ponovo vratiti. "Kasandra" je serija koja mi je otvorila mnoga vrata u svetu, pa tako i u vašoj zemlji - kaže glumica.

Umrla baka Dorinda

Koraima dodaje da je izgubila kontakt sa glumcima iz nekada megapopularne serije:

Foto: Printscreen You Tube

- Otkako sam se preselila u Kolumbiju, izgubila sam kontakt skoro sa svima. Esperansa Magaz, koja je u seriji igrala moju baku Dorindu, preminula je 2013. godine. Veoma mi nedostaje, bila sam baš vezana za nju. Za ostale kolege s vremena na vreme čujem neku informaciju. Znam da su svi dobro, to mi je najbitnije.

Divim se Noletu

Foto: reuters

Koraima Tores kaže da obožava Novaka Đokovića i da redovno prati njegove mečeve.
- Divim se tom dečku. Veliki sam njegov fan i neverovatno je šta on radi u sportu. Drago mi je što živim u vremenu kada mogu da pratim Noletove uspehe i rekorde koje postavlja - priča zvezda "Kasandre".


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija