• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

27.03.2020

12:18

STAJU NA LUDI KAMEN?! Dženifer Aniston i Bred Pit planiraju TAJNO VENČANJE?! Nećete verovati gde će biti CEREMONIJA!

Showbiz

STAJU NA LUDI KAMEN?! Dženifer Aniston i Bred Pit planiraju TAJNO VENČANJE?! Nećete verovati gde će biti CEREMONIJA!

Podeli vest

Pomirenje će ozvaničiti ponovnim venčanjem?!

Strani mediji mesecima pišu o pomirenju Dženifer Aniston i Breda Pita, a prema poslednjim navodima koji su se pojavili u stranim medijima oni planiraju da se ponovo venčaju, i to tajno.

 

 

Kako se navodi, Dženifer i Bred planiraju da pomirenje ozvaniče ponovnim venčanjem, i to u Meksiku, na plaži.

- Bred sada najviše želi da se skrasi i živi srećno sa svojom srodnom dušom Dženifer - izjavio je izvor za strane medije.

Prema pisanjima, Bredovi roditelji su posebno oduševljeni ovom odlukom, a ceremoniji će prisustvovati samo najbliža porodica i prijatelji.

 

 

- Žele da sve bude romantično i lepo. Venčanje će biti duhovno i sami će napisati svoje zavete - rekao je izvor.

TESITRALA SE NA KORONAVIRUS, SADA STIGLI REZULTATI! Hajdi Klum se oglasila - Imala sam jaču PREHLADU i...

 

PRINC ČARLS JE ZARAŽEN KORONAVIRUSOM, a evo šta je sa KRALJICOM ELIZABETOM - sada se zna i njeno STANJE!

 

 

Dženifer i Bred su se, podsetimo, razveli 2005. godine, kada ju je on ostavio zbog Anđeline Džoli, s kojom je potom bio u braku do 2016.

- Mislim da Dženifer nikada nije prestala da ga voli, iako joj je slomio srce i ostavio je zbog Anđeline Džoli. Trebalo je mnogo vremena da mu oprosti sve, a opraštanje je veliki korak da bi se sve nastavilo dalje - dodao je izvor.

Njihovi fanovi širom sveta, koji godinama navijaju za pomirenje, oduševljeno na društvenim mrežama komentarišu ove navode i navijaju za to da do venčanja dođe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tajno a javno

pre 4 godine

"... Dženifer Aniston i Bred Pit planiraju TAJNO VENČANJE...", pa taj plan objave celom Svetu, na sva usta. Tajno?!? Publicitet sebi? Da. Jadno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija