• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.04.2020

18:49

BRITNI SPIRS ZAPALILA TERETANU! Pevačica priznala krivicu, prava je sreća da niko nije stradao!

Showbiz

BRITNI SPIRS ZAPALILA TERETANU! Pevačica priznala krivicu, prava je sreća da niko nije stradao!

Podeli vest

Britni Spirs ispričala je na svom Instagram profilu kako je izbio požar u teretani u kojoj svakodnevno provodi i po nekoliko sati.

Kako je rekla, u teretani je ostavila dve zapaljene sveće koje su izazvale požar. Pevačica je naglasila kako je reč o slučajnoj grešci.

- Bila je to nesreća, ali da, ja sam kriva. Prošla sam pored vrata teretane i videla plamenove. Božjom milošću alarm se ubrzo ugasio i niko nije povređen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo - napisala je pevačica ispod objave.

“Drži se, Britni”, “Važno je da si dobro”, “Britni je jedina osoba koja može da prizna da je zapalila teretanu i ne dobije negativne komentare”, pisali su ispod njene objave.

Inače, pevačica tokom karantina pazi na svoj izgled, a gotovo svakodnevno na svom Instagramu deli video zapise u kojima vežba ili pleše i tako održava formu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija