• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Metro.co.uk/informer.rs

02.05.2020

11:15

(VIDEO) ZRELA ZA PENZIJU! Madona PRIČA SA SVEĆOM i želi da udiše VAZDUH ZAGAĐEN KORONOM!

Showbiz

(VIDEO) ZRELA ZA PENZIJU! Madona PRIČA SA SVEĆOM i želi da udiše VAZDUH ZAGAĐEN KORONOM!

Podeli vest

Madona je odlučila da izađe i udiše vazduh zagađen covidom 19 nakon što je saznala da ima antitela na taj virus

Pevačica hita "Like A Virgin" u okviru svog karantinskog onlajn dnevnika otkriva da je uradila test na koronavirus i rečeno joj je da je negativan. Naravno, prvo što je poželela da uradi je da se voza po Los Anđelesu sa spuštenim prozorima.

GLUMICA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA IZ BEOGRADA! A onda je uputila OVU PORUKU SUGRAĐANIMA: "Red je da se malo priberete, zašto kukate?"

SNEŽANU DAKIĆ UŽASNO NERVIRA OVA POJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Svi su isfotošopirani i srećni, kako čovek da im veruje?"

- Testirala sam se pre neki dan - rekla je Madona (61).

- Otkrila sam da imam antitela na virus, tako da sutra idem na dugu vožnju automobilom, sa spuštenim prozorima da udišem vazduh zagađen covidom 19. Nadam se da Sunce sija. U poslednje vreme ne želim da pišem, ali to ne znači da ne razmišljam, razmišljam o tome šta želim da napišem ili želim da kažem - rekla je Madona na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 30. Апр 2020. у 1:46 PDT

Zvezda je nastavila razgovor o tome kako su dela važnija od reči pre nego što je u šali započela razgovor sa svojom svećom. Rekla je:

ONA ŠTIKLOM OTVARA KONTEJNER! Ne trebaju joj rukavice, SAMO DIGNE NOGU! (VIDEO)

- Sada moraš u krevet, nestašna mala svećice.

Ovo je usledilo nakon njenog prethodnog karantinskog dnevnika u kome je govorila o gubitku rođaka i dva prijatelja zbog izbijanja pandemije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 19. Апр 2020. у 11:40 PDT

Pevačica je na svom Instagramu podelila niz video snimaka u kojima njena ćerka Mersi Džejms svira klavir dok je u izolaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija