• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.06.2020

18:25

MEGAN I HARI SU JE MOLILI DA SE USELI KOD NJIH! Ona je prihvatila, jer shvata da im treba neko od poverenja! Čuva i malog Arčija, evo ko je novi član vile u LOS ANĐELESU!

Showbiz

MEGAN I HARI SU JE MOLILI DA SE USELI KOD NJIH! Ona je prihvatila, jer shvata da im treba neko od poverenja! Čuva i malog Arčija, evo ko je novi član vile u LOS ANĐELESU!

Podeli vest

Uselila se...

Majka Megan Markl, Dorija Regland uselila se kod nje i princa Harija u vili u Los Anđelesu.

Kako piše, britanski "The Sun" Megan je insistirala da njena mama živi sa njom, mužem i jednogodišnjim sinom Arčijem u kući vrednoj osam miliona koju iznajmljuju. Bivša socijalna radnica Dorija pomaže supružnicima da se lakše snađu u Americi i poput dadilje je svom unuku kojeg često čuva.

MEGAN I HARI STRAHUJU ZA ŽIVOT! Uočili čudne objekte iznad kuće, ODMAH OBAVESTILI POLICIJU!

Megan i Hari još tragaju za savršenim domom za porodici u Los Anđelesu koji nameravaju da kupe, ali im je važno da imaju prostor za Meganinu majku.

"Žele da Dorija ima svoj mir, a iako prijatelji zafrkavaju Harija jer živi sa taštom, on ima odličan odnos s njom", rekao je izvor blizak paru za "The Sun" i ističe da Megan želi majku blizu sebe jer trenutno nema poverenja u puno ljudi izvan svog kruga prijatelja i porodice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija