• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

22.06.2020

21:04

NAJSLAĐA DEBELJUCA HOLIVUDA više nije bucka: Imala je 105 kilograma, a sada je... (FOTO)

Showbiz

NAJSLAĐA DEBELJUCA HOLIVUDA više nije bucka: Imala je 105 kilograma, a sada je... (FOTO)

Podeli vest

Bila je poznata kao najslađa debeljuca Holivuda, a sada se "stesala" i izgleda neverovatno...

Glumica Rebel Vilson imala je 105 kilograma, a njene fotografije na Instagramu dokazuju da je sada daleko mršavija.

ESTRADA SE TRESE! Katarina Grujić dobila LAVINU KOMPLIMENATA - Uporedili je sa Elizabet Tejlor zbog OVOGA, pa rekla: ''NEĆU DA SE MUVAM!''

NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 znaka kojima sreća stalno izmiče iz ruku!

Slavna 40-godišnjakinja podelila je sliku na kojoj pozira u prirodi u uskom sportskom kompletu sive boje, koji jasno ocrtava njenu novu, još malo pa prepolovljenu figuru.

- Čak i ako se osećate kao da do cilja ima mnogo, nastavite i isplatiće vam se na kraju. Pokušajte i potrudite se barem malo svaki dan - napisala je ona na svom nalogu na Instagramu.

PODIGLA NOGU NA PULT, OBLA G*ZA U PRVOM PLANU! Lidija Vukićević usred butika uradila OVO! Raspalila MAŠTU - riba i po i u ŠESTOJ DECENIJI! (FOTO)

Na svom nalogu napisala je da je sebi zadala ambiciozan cilj, a to je da u narednim mesecima broj na vagi pokaže manje od 75 kilograma.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija