• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2020

13:34

NEDA UKRADEN PODELILA RADOSNE VESTI! Pevačica ne skida OSMEH sa lica - PRESREĆNA JE! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Showbiz

NEDA UKRADEN PODELILA RADOSNE VESTI! Pevačica ne skida OSMEH sa lica - PRESREĆNA JE! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica napunila 70 godina!

Pevačica Neda Ukraden proslavila je 70. rođendan, a slavlje je obavila u krugu svoje prodice u jednom luksuznom restoranu u Crnoj Gori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jul 21, 2020 at 10:53am PDT

EMINA JAHOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Pevačica u OVOM izdanju izašla iz KUĆE - ne liči na SEBE! (FOTO)

Tu vest je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu koje je počastila sa nekoliko fotografija, a evo kako je pevačica izgledala na svom rođendanu:

Foto: printscreen instagram/neda.ukraden

- Sve moje najdraže i najvrednije je uz mene večeras. Šta čovek više da poželi za rođendan - napisala je Neda na svom Instagram profilu, a pevačica od sreće nije skidala osmeh sa lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija