• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

25.08.2020

08:00

EMINA IMA NOVOG DEČKA - KRIJE GA OD BIVŠEG MUŽA! Zajedno se ne pojavljuju u JAVNOSTI, a evo čime se BAVI!

Showbiz

EMINA IMA NOVOG DEČKA - KRIJE GA OD BIVŠEG MUŽA! Zajedno se ne pojavljuju u JAVNOSTI, a evo čime se BAVI!

Podeli vest

Golupčići su nedavno viđeni ispred Eminine vile u Istanbulu.

Emina Jahović ima novog dečka koji, gle čuda, nije milioner! Reč je o programeru Ronu Gurćaju, sa kojim se pevačica viđa već mesec dana, ali ga i dalje krije od javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 20. Авг 2020. у 5:18 PDT

KAKVE NOGE! O voditeljki JUTARNJEG svi pričaju! Uvukla se u kožni MINIĆ, pa uradila OVO! Komentari ne prestaju da STIŽU! (FOTO)

Preseli joj lovatori

Golupčići su nedavno viđeni ispred Eminine vile u Istanbulu.

- Emina i Ron nisu spremni da se zajedno pojavljuju u javnosti, pa se kriju od svih. Često sede u jednom restoranu u blizini njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron dolazi kod nje kući, a upoznao se i sa Emininim sinovima Jamanom i Javuzom - priča naš dobro obavešteni izvor i objašnjava zašto Jahovićeva krije svog izabranika:

- Ron nije milioner kao njeni prethodni momci, ali sasvim solidno zarađuje. Živi u jednom gradu u Turskoj, ali je u poslednje vreme sve češće u Istanbulu, kako bi bio bliže Emini. Njoj prija sva ta pažnja, ali je oprezna jer se do sada više puta zeznula kada su muškarci u pitanju.

Sve njene veze sa turskim bogatašima neslavno su se završile.

- Godinu dana je bila u vezi sa milionerom Sadetinom Saranom i on je bio njena najveća ljubav posle razvoda. Rastali su se u oktobru i Emina je dugo patila. Kasnije je pokušala da se skrasi pored biznismena Saliha Čečena i Ibrahima Kutlaja, ali ni to nije potrajalo. Zato se ona nada da će joj veza sa jednim običnim momkom doneti sreću - objašnjava naš sagovornik.

Krije od bivšeg muža

Atraktivna pevačica još nije svom bivšem mužu Mustafi Sandalu ispričala da ima novog izabranika.

- Emina i Mustafa su ostali u odličnim odnosima i među njima nema tajni. Međutim, još nije spremna da sa njim priča o Ronu, dok se ne uveri da njihova veza ide u dobrom pravcu - zaključuje naš izvor.

Povećala usta

Emina je ponovo uvećala usne. Pevačica je otišla na ubrizgavanje hijalurona, pa su joj usta sada još punija. Iako je promena na njenom licu očigledna, Jahovićeva priznaje jedino da je korigovala nos.

 

- Imala sam intervenciju na nosu, i to zbog funkcionalnosti i estetike. Svaka žena treba da promeni nešto na sebi kako bi bila zadovoljna - kaže pevačica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija