• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

07.09.2020

10:07 >> 13:59

(FOTO) Koristila BOTOKS iz zdravstvenih razloga, pa je napali: 'UŽAS, TI SI TRUDNA'

Showbiz

(FOTO) Koristila BOTOKS iz zdravstvenih razloga, pa je napali: 'UŽAS, TI SI TRUDNA'

Podeli vest

Saniranje snažnog bola botoksom neugodno je iznenadilo mnoge fanove nekadašnje manekenke i modela. Pišu joj kako to definitivno nije dobar izbor za trudnice

Nekadašnja manekenka i model Krisi Tajgen (34) trudna je po treći put, a u tom stanju je muče jake glavobolje. O svemu tome se požalila svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama i pojasnila kako se odlučila na zahvat botoksom, koji bi, kako se nada, trebalo da reši problem. 

 

 

Sam zahvat preporučio joj je doktor, a plastični hirurzi već neko vreme predlažu rešenje za jake migrene u obliku nehirurškog zahvata botoksom. Reč je o metodi stimulacije perifernih nerava za one koji se bore s hroničnim problemom, kao i u slučajevima kad uobičajeni lekovi ne daju rezultate. 

ŽENA POZNATOG PEVAČA IDE NA OPERACIJU! "Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine..." Evo šta će promeniti na SEBI!

(VIDEO) DA LI STE VIDELI LEPŠU TRUDNICU? Điđi sa stomakom do zuba radi punom parom!

 

 

- Imam jako bolne trudničke glavobolje pa sam oduševljena što su mi odobrili korišćenje botoksa na području mišića vrata. Nedeljama sam bila izuzetno loše, ali sad napokon vidim svetlo na kraju tunela - napisala je Tajgen.

 

 

Ipak, ovaj način saniranja problema mnogim njenim fanovima nije zvučao kao dobra ideja, pa su komentarisali da nije reč o tretmanu koji bi se preporučio osobama u drugom stanju. 

 

 

BONUS VIDEO:

KAPIRAŠ, VAŽI, OTORINOLARINGOLOGIJA - Poslušajte kako naše reči zvuče kada ih on izgovori

NESVAKIDAŠNJA PONUDA! Spavajte sa lavovima, doručkujte sa žirafama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija