• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

16.09.2020

19:55

PROGOVORILA O JEZIVIM SCENAMA - TRI DANA JE DOBIJALA BATINE, SVA U PODLIVIMA! Šok ISPOVEST naše sportiskinje: DAVIO ME - "MISLILA SAM DA ĆE ME UBITI"!

Showbiz

PROGOVORILA O JEZIVIM SCENAMA - TRI DANA JE DOBIJALA BATINE, SVA U PODLIVIMA! Šok ISPOVEST naše sportiskinje: DAVIO ME - "MISLILA SAM DA ĆE ME UBITI"!

Podeli vest

Strah ju je kočio da progovori o paklu koji je preživela.

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, jedna je od retkih javnih ličnosti, koja je progovorila o nasilju koje je doživela od emotivnih partnera, a okidač je bio trenutak kada je shvatila da nema izlaza, osim da progovori. 

TRUDNA ZVEZDA GRANDA! Mlada pevačica sapštila SREĆNE VESTI - ponosno pokazala STOMAČIĆ! Stiže BEBA (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I nema dalje, a nema ni blize...

Објава коју дели Milica Dabovic (@stefanovamama13) дана 16. Авг 2020. у 1:35 PDT

 

LUPAO NA KAPIJU, NAPUSTIO ZADRUGU! Obezbeđenje ga IZVELO - drama u toku ŽURKE! Nije mogao da IZDRŽI, a onda... ŠOK (VIDEO)

Dabovićeva je za Informer.rs otkrila do sada neotkrivene detalje svega onoga što je prošla, kao i zbog čega žene ćute i ne govore o paklu koje preživljavaju i šta je bilo to što je nju kočilo te je morala da trpi nasilje.

- Žene su počele da pričaju, jer više ne mogu da trpe. Kamo sreće da sam i ja ranije progovorila o problemima koje sam imala. Meni je kočnica u svemu bila strah da će nauditi meni i svima oko mene. Strah te natera da ćutiš. Kada pobediš strah, skupiš snagu i kad više nemaš izbora, onda prijaviš i počneš da pričaš - ispričala je Milica, pa otkrila kakav je pakao proživela. 

- Jedan mi je pretio da će me ubiti, drugi da će mi staviti golu sliku na društvene mreže. Jedina osoba koja je imala moju golu sliku je otac mog deteta, ko će je drugi imati - rekla je ona i dodala: 

Foto: printscreen instagram/stefanovamama13

- Kada ti osvajaš ceo svet, narod te voli i obožava, a prvi momak u koga si zaljubljena ludo, on te krade, vara i laže i mlati te. Najponižavajuće što sam sebi dozvolila jeste da otac mog deteta krade svoje dete i što je ukrao mom detetu kolica i posle mesecima to nisam mogla da kupim, eto to je za mene ponižavajuće - ispričala je Milica. 

- On je mene toliko davio, da su meni podlivi bili na vratu, a mene samo ako daviš i mlatiš tri dana može tako nešto da izađe jer ja imam jako telo i retko kada sam imala modrice. Svi su me viđali uplakanu i raščupanu i iščupanu, grizao me i po glavi i udarao i štipao. Ne znam više ni šta mi nije radio. Moji prijatelji su mi samo rekli da sam ja veliki heroj što sam sve to izdržala. Mora snaga da se skupi i da se krene dalje. Ja na sve ovo gledam kao na nešto moralo da se desi i da mi je ovo velika škola. Postoji mnogo žena koje su preživele nasilje, a da ga nisu ni prijavile - rekla je Dabovićeva. 

- Trošio je moje pare, krao mi je karticu. Onda je on mene počeo da šamara, počeo da mi priča kako je ubio jednu porodicu na Alpima, drugu "ovamo", pa ga jure mafijaši, pa da je bio u "pINK Panteru". Mislila sam da će me ubiti - ispričala je Milica Dabović za portal Informer.rs. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija