• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

14:21 >> 14:24

ANA, ŠTA URADI TO?! Dok je Rasta u PRITVORU, pogledajte šta pevačica radi sa ĆERKOM - KRV NIJE VODA! Izazvalo LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Showbiz

ANA, ŠTA URADI TO?! Dok je Rasta u PRITVORU, pogledajte šta pevačica radi sa ĆERKOM - KRV NIJE VODA! Izazvalo LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Podeli vest

Šta vi mislite o njenom potezu?

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju ćerke Tare na Instagram, koja je naišla na komentare.

Pevačica je ćerki obula štikle, a mnogi smatraju da je devojčica premala za to. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Oct 4, 2020 at 4:05am PDT

 

- Krv nije voda!", napisala je Nikolićeva uz fotografiju ćerke koja se drži za sto, pa su usledili komentari kako je prerano da Tara nosi štikle.

Anketa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krv nije voda...and here we go....high hills only...????????sorry...heels...sve neki profesori engleskog!

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Oct 8, 2020 at 5:06am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neki

pre 3 godine

Ovo su pocetne cipelice za Sportski ples (koji je i Ana trenirala) Kategorija Pionir. Takve cipelice nose i za Latino i za Standardne plesove sve do 11 ..godine kada prelaze u Mladje omladince..pa tako na dalje kako rastu menja im se i stikla. Cisto da se informisete posto ste Informer.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija