• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

19.10.2020

12:06 >> 12:21

(FOTO) Plus sajz manekenka ŠOKIRALA JAVNOST! Skinula se 'DO KRAJA'!

Showbiz

(FOTO) Plus sajz manekenka ŠOKIRALA JAVNOST! Skinula se 'DO KRAJA'!

Podeli vest

Manekenka je tokom cele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama...

Plus sajz manekenka Ešhli Grejem (32) otkako je rodila sina Isaka, svaki trenutak s njim deli s pratiteljima na društvenim mrežama.

 

 

Sada je odlučila da pozira bez sina, a brojne pratitelje šokirala je fotografija na kojoj pozira potpuno naga. I dok neki komentišu kako treba ponosno da pokazuje svoje telo, drugi smatraju da je njeno ponašanje degutantno i nekulturno.

Da li je prešla linuju dobrog ukusa možete da POGLEDATE OVDE

- Kada neka mršavica objavi fotografiju na kojoj pozira naga onda je reč o devojci sumnjivog morala. E a kada to napravi 'punija' žena onda ljudi komentišu kako je hrabra. Ovo je odvratno. Ti si majka - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

 

Sofiju Vergaru koja pozirala POTPUNO NAGA možete da pogledajte OVDE.

A latino divu koja se opustila PORED BAZENA, zaigrala i pokazala ZANOSNO TELO pogledajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 3 godine

МММММММММАААААААААААШШШШШШШШШШААААААААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛАААААААААААА...... Она је ко ураган на мору, да би га преживео мораш са добрим сидром бити добро усидрен...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija