• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

20.10.2020

11:15

ŠOK PRIZNANJE VESNE DEDIĆ: Upoznali smo se i posle 20 minuta vodili ljubav... A OVE muškarce smatra većim globalnim PROBLEMOM od koronavirusa!

Showbiz

ŠOK PRIZNANJE VESNE DEDIĆ: Upoznali smo se i posle 20 minuta vodili ljubav... A OVE muškarce smatra većim globalnim PROBLEMOM od koronavirusa!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Književnica i autorka emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić smatra da su impotentni muškarci veći globalni problem od koronavirusa! Zato je i ne čudi nedavno istraživanje Svetske zdravstvene organizacije, koje je pokazalo da svaki drugi muškarac ima problem sa potencijom.

Foto: youtube printscreen/RTS Zabava - Zvanični kanal

 

- To mi je zastrašujuće! To je veći problem za planetu od koronavirusa ili globalnog zagrevanja! - priča Dedićeva, koja je na osnovu ispovesti koje je dobila od čitateljki napisala priče o parovima koji gotovo da nemaju se*s.

 

Dodir leđa o leđa

 

- Žene mi često pišu da njihovi partneri imaju probleme u krevetu. Zbog toga one imaju ozbiljne krize samopouzdanja čak i kada izađu iz takve veze. Čitateljke mi se žale i da su im muževi opsednuti po*no-sadržajima na internetu i da ih zbog toga zanemaruju. Godinama tvrdim da je glavni problem Srbije to što su žene nevoljene i što noću gledaju u leđa muškaraca, umesto da spavaju u njihovom zagrljaju - priča književnica.

 

Na pitanje da li bi mogla da bude u vezi sa muškarcem koji ima problema s potencijom, ili s nekim s kim joj se*s nije dobar, Vesna kao iz topa odgovara:

 

- Ne! Za mene je ljubav strast plus bliskost i jedno bez drugog je kao supa bez soli. Srećom, nikad nisam bila s nekim ko ima ere*tilnu disfunkciju. Sve moje ljubavi počinjale su kao strast i nešto lepo što se dešava između dva para očiju i dva tela.

 

Vreme promena

 

Vesna je ubeđena da ima sve više impotentnih muškaraca jer im se žene svakodnevno nude kao paprike na pijaci!

 

- Živimo u vremenu u kojem ima mnogo se*sualno frustriranih muškaraca i još više se*sualno agresivnih žena. Devojke se u poslednjih deset godina nude kao paprike na pijaci krajem leta, kad im je cena najniža i kad se prodaju u džakovima. Kada žene ponovo dovedu muškarce u situaciju da se bore za jedan njihov pogled, biće manje onih "umornih" kojima nije do bliskosti i vođenja ljubavi - zaključuje Dedićeva.

 

Čim smo se upoznali, završili smo u krevetu

Vesna kaže da ju je jedan muškarac toliko privukao da je posle samo 20 minuta poznanstva imala se*s sa njim!
- To je bila očaranost na prvi pogled. Upoznali smo se i posle 20 minuta vodili ljubav. Ostali smo zajedno čak četiri godine - opisuje književnica najfatalniji susret u životu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija