• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Storynevnik

28.10.2020

12:51

ISPLIVAO NOVI RAZLOG NAPUŠTANJA KRALJEVSKIH DUŽNOSTI HARIJA I MEGAN! Za sve je KRIVA ONA?!

Showbiz

ISPLIVAO NOVI RAZLOG NAPUŠTANJA KRALJEVSKIH DUŽNOSTI HARIJA I MEGAN! Za sve je KRIVA ONA?!

Podeli vest

Princ Hari (36) i Megan Markl ( 39) su ove godine napustili kraljevske dužnosti i započeli samostalan život u Americi, a njihova odluka šokirala je kako kraljevsku porodicu, tako i svet

Odluku o napuštanju kraljevske porodice navodno su doneli posle božićnog govora kraljice Elizabete, iz kojeg su bili izostavljeni. Govor koji je kraljica održala u palati pratilo je putem ekrana čak  6,4 miliona ljudi. Svi su je pomno pratili, kao i svaki detalj oko nje, te je mnogima zapalo za oko da su tada na stolu bile fotografije svih članova porodice, osim slike princa Harija, Megan Markl i unuka Arčija. I to nije bilo sve! Kraljica ih nijednom nije spomenula, za razliku od prethodnih godina kada je držala isti govor.

Sada se o tome oglasio jedan od autora tekstova o kraljevskoj porodici, koji tvrdi da je kraljičin "propust" probudio određene sumnje kod ostalih članova porodice.

 - Slike vojvode i vojvotkinje koja su ranije bila na stolu tada nije bilo, kao ni govora o njima. Spomenula je da je dočekala svoje osmo praunuče, ali njegovo ime nije izgovorila. Sada je jasno da se unutar palate i porodice stvorila sumnja o tajnom planu Harrija i Megan -  objasnio je.

Sporni govor bio je predmet mnogih rasprava kraljevskih stručnjaka.

Omid Skobi i Kerolin Durand saglasni su da je upravo kraljičin govor ujedno bio i jedna od poslednjih stvari koja je Harija i Megan uverila da moraju pronaći svoj put.

 - Hari je osećao da su on i Megan gurnuti po strani, te da nisu bili uključeni u planove kraljevske porodice. Izvori iz palate otkrivaju da su fotografije na stolu bile odabrane tako da prikazuju uspešne članove porodice. To je i te kako uticalo na njih - tvrde Skobi i Durand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija