• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

11.11.2020

16:56

SUZANA PERIĆ I NJENA ĆERKA ZARAŽENE KORONOM! Dve nedelje NE USTAJU IZ KREVETA - VADE IM KRV, IMAJU MUČNINE, TEMPERATURU! UŽAS!

Showbiz

SUZANA PERIĆ I NJENA ĆERKA ZARAŽENE KORONOM! Dve nedelje NE USTAJU IZ KREVETA - VADE IM KRV, IMAJU MUČNINE, TEMPERATURU! UŽAS!

Podeli vest

Modna kreatorka apeluje na sve da nose maske.

Modna kreatorka Suzana Perić i njena ćerka Tifani, zaražene su opakim koronavirusom, a kreatorka otkriva da su ona i njena ćerka već nedeljama prikovane za krevet. 

Foto: Insajder

- Ovaj virus je užasan. Tifani i ja smo već dve i po nedelje bolesne, ne mičemo se iz kreveta. Svaki dan primamo infuzije, vade nam krv, onda su tu skeneri, rentgenski snimci pluća... Pored stvarno užasnih simptoma, bolova u mišićima, mučnine, temperature, tu je i briga za moju ćerku, za mamu i tatu koji su dva sprata ispod nas. Ovo je stvarno užasna situacija - kaže Perićeva i dodaje da su naši doktori pravi heroji koji se mučki bore da pomognu obolelima.

- Lekari su mi dosta pomogli, svi su divni i predusretljivi. Osim profesionalnosti i znanja, u ovoj situaciji je važan i psihološki pristup - kaže ona.

Foto: pink.rs

Suzana apeluje na sve ljude da obavezno nose maske i pridržavaju se svi propisa nadležnih organa. 

- Čuvajte se i pridržavajte mera. Medicinsko osoblje je preopterećeno i preumorno! Moramo biti odgovorni. Ovaj virus je užasan i uporan. Tek kada osetite na svojoj koži, shvatite šta je ovo. Treba svi da se pazimo. Apelujem na ljude da nose maske, ja više nigde neću ići bez nje. Kada ste bolesni, kada vam je dete bolesno, kada se plašite za roditelje, onda ste u strahu. Samom sebi postavljate hiljadu pitanja iz straha. Onda se pitate šta ako ste zarazili nekoga, šta ako se stanje pogorša... U jednoj sobi ja, u drugoj Tifani. Užas... - kaže ona.

Kreatorka kaže da joj mnogo znači podrška prijatelja i porodice, i da tek sada shvata koliko je bogata.

- Nikada nisam dobila ovoliko reči podrške i ljubavi od svih ljudi i zahvalna sam od srca i presrećna. U ovim trenucima shvatite koliko su samo prave ljudske vrednosti bitne. U ovom teškom trenutku videla sam svoje prijatelje koji su 24 sata bili tu za mene i moju porodicu. Toliko brige i ljubavi su pokazali svi da se rasplačem od sreće što sam to doživela. Moja sestra je moja najveća podrška. Iako je u Nemačkoj, svaki dan me zove, javlja se da me ohrabri, da mi da snagu. Pričale smo samo o budućnosti i nije mi dala nijednog momenta da pomislim da će nešto biti loše. Psihološki je delovala na mene i svu ljubav i energiju mi je slala - završava Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija