• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.11.2020

20:42

OGLASILA SE HELENA TOPALOVIĆ NAKON ŠTO JE PROZVANA LJUBAVNICOM! Topalkova ćerka progovorila o SVEMU - evo šta je REKLA!

Showbiz

OGLASILA SE HELENA TOPALOVIĆ NAKON ŠTO JE PROZVANA LJUBAVNICOM! Topalkova ćerka progovorila o SVEMU - evo šta je REKLA!

Podeli vest

Mlada manekenka nije želela više da ćuti!

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila fotografija Helene Topalović sa navodnim dečkom na aerodromu, Dušanom Aleksćem, suprugom voditeljke televizije "Hepi" Jelene Dimitrijević.

Ovim povodom se nedavno oglasio Milan Topalović Topalko i odbrusio svima "koji pokušavaju da od njegove porodice naprave rijaliti", a sada je konačno i Helena otkrila istinu!

Da, u vezi je s njim, i ne, nije oženjen!

- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam - rekla je Helena i zamolila da novinari pitaju "i svoju koleginicu" da demantuje ove navode, misleći na Jelenu Dimitrijević.

- Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja - rekla je Helena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija