• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Indeks.hr/informer.rs

29.11.2020

09:47

(FOTO) DAME U BIKINIJU! Elizabet Harli i njena SESTRA pobrale sve same KOMPLIMENTE!

Showbiz

(FOTO) DAME U BIKINIJU! Elizabet Harli i njena SESTRA pobrale sve same KOMPLIMENTE!

Podeli vest

Glumica Elizabet Harli često dobija komplimente na račun stasa i izgleda u šestoj deceniji života. Hvalospevi nisu izostali ni sada, kada je objavila fotografiju sa sestrom

Kejt Kjuran je dve godine starija od Elizabet, a fotografisale su se kako bi promovisale novu seriju kupaćih kostima na Instagramu.

Više od 1.8 miliona pratilaca nisu štedeli reči hvale za ovaj dvojac.

Harli je napomenula kako je fotografija nastala ovog leta.

Istakla je i kako su ona i sestra volele da se oblače identično tokom odrastanja, kao i da povremeno još uvek to rade, prenosi portal Indeks.

 

 

MALO KO ZNA DA JE MARIJA EGELJA BILA U VEZI SA OVIM ZADRUGAROM! Javno otkrio sve DETALJE njiihove ljubavi, zašto su RASKINULI pogledajte OVDE.

VERICA RAKOČEVIĆ ISKRENO O ZARADI I SVOM PARTNERU: Moj muž ima 40.000 dinara platu, a ja 10 puta više! Detalje pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija