• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

19.02.2021

22:00

POPULARNA PEVAČICA OTKRILA DA IMA VELIKO OŠTEĆENJE MOZGA! Doživela infarkt i tri moždana udara usled predoziranja!

Showbiz

POPULARNA PEVAČICA OTKRILA DA IMA VELIKO OŠTEĆENJE MOZGA! Doživela infarkt i tri moždana udara usled predoziranja!

Podeli vest

Američka pevačica i bivša Diznijeva zvezda Demi Lovato (28) je nedavno otkrila ima "oštećenje mozga" nakon što je 2018. godine pretrpela tri moždana udara i infarkt posle predoziranja i da zbog toga i danas trpi posledice

Naime, 28-godišnja Lovato je o svom predoziranju govorila u najavi za svoju novu dokumentarnu seriju na Jutjubu pod nazivom "Dancing With The Devil".

Premijera serije će biti 23. marta ove godine, a pop zvezda je otkrila razorne posledice nakon predoziranja (za koje se veruje da je heroinom) i tvrdi da je skoro umrla tada.

 

 

- Predoziranje mi je uzrokovalo "oštećenje mozga". I danas se bavim posledicama toga - dodala je Demi.

- Ne vozim automobil, jer imam slepe tačke u vidu, a dugo vremena sam i zaista teško čitala. Bila je to velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, što je bilo skoro dva meseca kasnije, jer mi je vid bio veoma zamagljen - rekla je Demi u dokumentarnoj seriji.

 

 

- Suočila sam se sa mnogim posledicama i osećam kao da su još uvek tu da me podsete na to šta bi moglo da se desi ako ikada ponovo dođem u mračno mesto. Zahvalna sam na tim podsetnicima i zahvalna sam što nisam morala da budem dugo na rehabilitaciji. Oporavak je duže trajao na emotivnoj strani - kaže Demi.

Priznala je da je izvukla neke pozitivne stvari iz tog "bolnog putovanja".

- Sve ovo je moralo da se dogodi kako bih naučila brojne lekcije - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TT

pre 3 godine

Tesko da je heroin, heroin ne podize krvni pritisak vec snizava .. Pre ce biti da je kokain ili metamfetamin.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija