• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.02.2021

15:11

ISPLIVALE NAJNOVIJE FOTKE KRALJEVSKE PORODICE! Porodila se princeza, pa pokazala naslednika! Beba je ime dobila po NJEMU! /FOTO/

Showbiz

ISPLIVALE NAJNOVIJE FOTKE KRALJEVSKE PORODICE! Porodila se princeza, pa pokazala naslednika! Beba je ime dobila po NJEMU! /FOTO/

Podeli vest

Princeza Evgenija je pre nekoliko dana donela na svet dečaka, a porodila se u Londonu, u istoj bolnici u kojoj je i ona sama rođena

Sada je ponosna mama na svom Instagramu objavila prvu porodičnu sliku, gde je pokazala mališu, ali i otkrila kako se beba zove.

- Hteli smo da vam predstavimo Avgusta Filipa Hoka Bruksbanka. Hvala na toliko divnih poruka. Naša srca su puna ljubavi za ovog malog čoveka, reči ne mogu da izraze. Uzbuđeni smo što možemo da podelimo ove slike sa vama - napisala je princeza uz slike, a potom na storiju objasnila i po kome je mališa dobio ime:

- Na rođendanski vikend njegovog dede, razmišljajući o mom deki, predstavljamo vam našeg malog dečaka. Ime je dobio po njegovom pradedi i oba njegova pra x5 pradeda. Avgust Filip Hok Bruksank.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija