• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

25.02.2021

14:55

POZNATA GLUMICA TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Podvrgla se vantelesnoj oplodnji i sada čeka PRVO DETE!

Showbiz

POZNATA GLUMICA TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Podvrgla se vantelesnoj oplodnji i sada čeka PRVO DETE!

Podeli vest

Hrvatska glumica Leona Paraminski (41) je trudna i u petoj deceniji čeka prvo dete

Kako piše "Dnevnik.hr", Leona i njen suprug Tin Komljenović (38) čekaju prvo dete, a budući da glumica nije mogla da zatrudni prirodnim putem, podvrgli su se vantelesnoj oplodnji.

Kako se navodi, Leona Paraminski iz Amerike je, gde živi poslednjih godina, stigla u Hrvatsku u decembru prošle godine i tada je otkrila da u domovini ostaje duže i da joj je već godinama jedna od najvećih želja majčinstvo.

 

 

To joj se i ostvarilo, a kako je svojevremeno otkrila za tamošnju "Gloriju", vantelesnoj oplodnji se podvrgla upravo u Hrvatskoj.

Inače, Paraminski se s mužem Tinom, s kojim je u braku od 2012, preselila u Santa Barbaru pre šest godina.

- Ja mislim da je američki san jedna velika laž i da zapravo ne postoji, ono što je Amerika bila nekad nije danas, uzela sam najbolje od nje, mnogo se stvari otvorilo i meni i Tinu. Ja nisam još ostvarila svoje snove, ono što sam ja mislila da bih ja htela, i mislim da će mi za to doći vreme - rekla je glumica u jednom intervjuu.

 

 

Srpska publika Leonu zna iz brojnih televizijskih serija, a jedan od poslednjih projekata u kojem smo imali priliku da je vidimo je serija "Senke nad Balkanom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 3 godine

Od kada je žena koja ima 38 godina u petoj deceniji života?Prestanite da pravite senzaciju od svega.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija