• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

06.03.2021

18:20

OVO SU NAJBIZARNIJI ZAHTEVI SVETSKIH ZVEZDA! Asistenti im donose piće i hranu, ali to NIJE SVE - OVO će vas dodatno ŠOKIRATI!

Showbiz

OVO SU NAJBIZARNIJI ZAHTEVI SVETSKIH ZVEZDA! Asistenti im donose piće i hranu, ali to NIJE SVE - OVO će vas dodatno ŠOKIRATI!

Podeli vest

Kada ste asistent slavnih osoba, to ima svoje pozitivne i negativne strane. Putovanja, druženje sa zvezdama je sigurno lepša strana, ali postoje i čudni zadaci koje oni moraju da obave. Asistenti pripremaju zvezde za fotografisanje, donose im piće i hranu, a neki imaju baš bizarne zahteve

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda jednom prilikom je imala asistente koji su joj tokom snimanja na Tajlandu pozadinu prekrivali peskom. Kim je pozirala u zlatnom bikiniju dok su dva muškarca bili zaduženi da sve vreme stavljaju pesak na njenu zadnjicu.

Foto: printscreen instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan

Maraja Keri

Pevačica već dugi niz godina važi za jednu od najzahtevnijih diva. Njeni vokalni treneri u to vreme, 2008. godine su tvrdili su da je pevačica unajmila nekoga ko će joj držati piće sa slamkom. U pitanju su treneri Dejvid i Keri Grant.

- Imala je ženu koja joj je držala piće sa slamkom. To je sve što je ona radila, leti oko sveta kao držač pića - rekla je tada Keri.

Kajli Džener

Kajli je imala svog asistenta koji bi je probudio svakog jutra, a onda krenuo da joj priprema smuti za doručak. Kažu da Kajli ne voli da eksperimentiše i želela je da potpuno isti smuti svakog jutra kad ustane iz kreveta.

Eva Longorija

Eva je imala asistentkinju na Filmskom festivalu u Kanu 2012. godine. Ona je nameštala njenu haljinu dok je glumica pozirala na crvenom tepihu.

Foto: APfoto

Eva Longorija

Tamara Eklston

Ćerka milijardera i bivšeg šefa Formule 1, Barnija Eklstona ima zgodan trik kako da izbegne kišu. Fotografi su je jednom prilikom snimili kako ulicom u Njujorku šeta sa asistentom koji joj je držao kišobran iznad glave.

Lejdi Gaga

Pevačica Ledi Gaga jednom je snimljena u naručju svog asistenta. Naime, nakon dugog dana i poziranja u zahtevnoj odeći i štiklama činilo se da joj je trebala pomoć kako bi otišla sa seta. Takođe, postoje tračevi o tome da Lejdi Gaga traži od svojih asistenata da joj ugreju krevet pre nego što ona legne u postelju.

Foto: Tanjug/AP

Lejdi Gaga

Kanje Vest

Reper Kanje navodno ima vrlo stroga pravila kad je reč o odevanju njegovih vozača. Svako unajmljen da ga vozi mora da nosi samo pamuk. Reper mrzi veštačke materijale.

Anđelina Džoli

Kad je Anđelina debitovala u režiji sa filmom "By The Sea", rekla je da je zatražila povratne informacije od svojih asistenata. Navodno je svakom dala po jedan primerak DVD-a i rekla da ga pogledaju i da se vrate sa svojim reakcijama, ali samo pozitivnim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija