• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.03.2021

17:20

PROVEO SAM PET GODINA RADEĆI SA NJOM! Oglasio se saradnik Megan Markl! Otkrio je detalje koje MALO KO ZNA! KOMENTARI PLJUŠTE! /FOTO/

Showbiz

PROVEO SAM PET GODINA RADEĆI SA NJOM! Oglasio se saradnik Megan Markl! Otkrio je detalje koje MALO KO ZNA! KOMENTARI PLJUŠTE! /FOTO/

Podeli vest

Iako je prošlo više od deset dana otkako je objavljen intervju Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, situacija oko njih se ne stišava. Sada se oglasio i Derek Ursacki, asistent reditelja serije "Suits", koja je i proslavila Megan

On je na svom Instagramu, objavio niz fotografija sa seta serije, u kojoj je Megan igrala jednu od glavnih uloga.

- Obično ne govorim puno ili objavljujem o ljudima s kojima sam radio, ali osetio sam se prisiljen da to učinim sada, da bih podržao Megan Markl. Proveo sam pet godina radeći s Megan na seriji "Suits" kao asistent reditelja, baveći se uglavnom glumačkom postavom. Uvek je bilo uživanje raditi s njom i uvek je bila draga, opuštena osoba, skromna, čak i nakon uspeha serije i kada je njena popularnost narasla, tako puna života, davala je sve od sebe, bila puna podrške i duhovita. Intervju mi je slomio srce jer je govorila o jako lošim stvarima zbog kojih nije htela više živeti - napisao je Derek.

 

 

Poručio je kako su britanski mediji bili nemilosrdni prema njoj te da su je napadali s jakom negativnim pričama u kojima je ona bila glavni akter. Žao mu je što niko nije znao kroz što je sve ona prolazila.

- Niko ne bi smeo osuđivati ili davati negativne komentare o bilo kome i niko ne bi trebao živeti pod stalnim napadima i strahom za svoju sigurnost. U svom srcu, znam da se Meg nije promenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične, srećne uspomene koje imam i blagosloven sam njima - poručio je Derek.

Iako je bilo onih fanova, koji su mu zahvalili što je otkrio svoju stranu priče i što je kao kolega stao u odbranu Megan, uglavnom su ga napadali, jer smatraju, da im je i on poku{ao da podvali "pogrešnu sliku" o njoj.

- Ne maži nam oči. Sama je otkrila kakva je u intervju. A i Hari se pokazao - bili su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija