• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2021

12:30

DEMI MUR IMA TRI PROPALA BRAKA, ALI MALO KO SE SEĆA DA JE PRE BRUSA VILISA BILA VERENA ZA NJEGA! A evo kako je otkazala SVADBU /VIDEO/

Showbiz

DEMI MUR IMA TRI PROPALA BRAKA, ALI MALO KO SE SEĆA DA JE PRE BRUSA VILISA BILA VERENA ZA NJEGA! A evo kako je otkazala SVADBU /VIDEO/

Podeli vest

Američka glumica Demi Mur (58) iza sebe ima tri propala braka. Prvi od njih kome je izgovorila sudbonosno "da" bio je roker Fredi Mur (1981.- 1985) a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime

Sa glumcem Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. godine do 2000. i rodila mu troje dece, dok je u bračne vode sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom uplovila 2005. i trajao je 8 godina.

Međutim, malo ko se seća da je pre braka sa Brusom Vilisom, bila u romansi sa još jednim kolegom, Emiliom Estevezom (58) .

Njega je upoznala na snimanju filma "Vatra svetog Elma" 1984. i ljubavne varnice su planule. Šest meseci kasnije, par je već bio veren. Demi Mur je bila bliska sa celom njegovom porodicom, uključujući i njegovog brata Čarlija, kao i oca Martina Šina. Navodno je njegova porodica i imala veliki uticaj na nju da na prosidbu Esteveza odgovori "da". Međutim, sreća je bila kratkog daha i veridba je raskinuta.

'Ceo taj odnos bio je pomalo omamljujući, a ja nisam videla ono što je bilo toliko jasno i očigledno. Bila je tolika razlika među nama, od onoga što sam ja imala i kako sam odrastala. Bila sam svesna toga kako je roditeljska figura imala uticaj i kako ih je vodila, a ja sam jednostavno to cenila', priznala je svojevremeno Demi gostujući kod Hovarda Sterna.

Foto: AP PHOTO

Demi Mur je bila i u braku sa Eštonom Kučerom

Kako je došlo do kraha ljubavi, glumica je opisala u svojim memoarima 'Inside Out'.

"Samo što smo poslali pozivnice za venčanje kada mi je prijatelj rekao da ga je video u izlasku s nekom drugom ženom u Los Anđelesu. On je to, naravno, porekao, ali ja nisam mogla da mu verujem. Nekoliko meseci pre raskida, imali smo pauzu od dve nedelje. Tada je on spavao sa bivšom devojkom i slagao mi da nije. Kada je saznao da sam trudna, mora je sve da prizna.'

Nakon toga, išli smo kod terapeuta i on je otkrio listu svojih prioriteta, a ja sam ja bila pri dnu te liste. Tada sam odlučila da otkažem venčanje.

Foto: APfoto

Brus Vilis joj je bio velika ljubav

Ipak, uprkos svemu što se dogodilo, Emilio Estevez i Demi Mur ostali su dobri prijatelji. Glumac je čakj i kumovao njenom poznanstvu sa budućim suprugom, glumcem Brusom Vilisom kada ih je upoznao na premijeri svog filma 'Zaseda' iz 1987. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20