• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

06.04.2021

07:17

KRIZA UDARILA I NA SVETSKE ZVEZDE! Evo ko sve prodaje LUKSUZNE VILE i IMANJA, a od CENA će vam se ZAVRTETI u glavi /VIDEO/

Showbiz

KRIZA UDARILA I NA SVETSKE ZVEZDE! Evo ko sve prodaje LUKSUZNE VILE i IMANJA, a od CENA će vam se ZAVRTETI u glavi /VIDEO/

Podeli vest

Kriza izazvana pandemijom koronavirusa ne mimoilazi ni svetske zvezde. Nemali broj svetski poznatih ličnosti prodaje svoje vile i imanja što se tumači kao njihov način da reše manjak zarade

Na listi onih koji je prodao svoje imanje nalazi se Tom Kruz. Glumac više ne poseduje imanje od 320 hektara u Telurajdu u Koloradu, nakon što ga je prodao za 39. 5 miliona dolara, piše "24 sata hr".

Foto: Printscreen You Tube Famous Entertainment

Lukszuna kuća Toma Kruza na prodaju

Na imanju se nalazi vila sa sedam spavaćih soba i devet kupatila, u pitanju je mesto na kojem je 2008. Toma Kruza intervjuisala Opra Vinfri. U nekadašnjem domu glumac je ugostio i novinare "Veniti fera" i tom prilikom im pokazao fotografije ćerke Suri koju je dobio sa bivšom suprugom Keti Holms.

Fejt Hil i Tim Megrou prodali su ostrvo od 20 hektara koje službeno bilo na tržištu prodaje od februara i to za vrtoglavih 35 miliona dolara. Ostvro se nalazi na Egzumi na Bahamima.

Par je 2003. kupio imanje nazvano "L'île d'Anges", koje zovu i Got Kej, a pre četiri godine je njihov dom ekskluzivno prikazan u emisiji "Architectural Digestu". Njih dvoje su tada uzjavili da je to imanje na Bahamima bilo samo mala koliba kada su ga kupili.

Napravili su zatim njemu osam paviljona 2012. Kako piše "24 sata hr", sada je to dom od 6.517 kvadratnih metara sa apartmanima sa četiri spavaće sobe, pet kupatila i osmatračnicom, a sve je povezano sa pokrivenim verandama i prolazima od gotovo 5.000 kvadratnih metara.

U januaru je Met Dejmon objavio da prodaje rezidenciju na području Pacifika Palisejdsa za 21 milion dolara.

Kuća od 13.508 kvadratnih metara nalazi se u jednoj od najpoželjnijih ulica na tom području, a u njoj je sedam spavaćih soba i 10 kupatilaa. Prostire se na površini od više od pola hektara, dom je okružen bujnim zelenilom i jedno je od najvećih imanja u omiljenoj četvrti Gornje rivijere, koju američke zvezde obožavaju.

Kuću prodaje i Pamela Anderson, ona je početkom marta na prodaju stavila vilu uz obalu okena, koja ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Glumica traži 14.9 miliona dolara, a u toj kući živela je duže od dve decenije.

Pamela je kuću kupila za 1.8 miliona dolara 2000. godine, prema pisanju "Los Anđeles tajmsa", a prvi put je pokušala da je proda 2013. godine, tražeći 7.75 miliona dolara. A nakon što se tajno udala za svog telohranitelja Dena Hejhrsta u januaru, odlučila je da se vrati nazad u Kanadu gde će sa novim mužem živeti na nekadašnjem imanju svoje bake na ostrvu Vankuver.

Na listi je i obvaj par. Početkom januara Žizel Bundšen i Tom Brejdi su napokon prodali vilu u okolini Bostona za 32.5 miliona nakon što je kuća na tržištu bila duže od godinu dana.

Poznati par je imanje od 12.112 kvadratnih metara prodavao za 39.5 milionadolara još od avgusta 2019. godine.

Radi se o vili sa šest spavaćih soba i sedam kupatila, a na imanju je i vinski podrum, teretana, spa centar, sauna i prostor za meditaciju, pansion i dve kuhinje.

Mnogi su pak ubeđeni da njih dvoje nemaju nikakvih novčanih problema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija