• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

27.04.2021

07:17

BILA JE NEVIĐENA RIBA, A DANAS KOPA PO KANTAMA ZA ĐUBRE! Ostala je BEZ ZUBA - strmoglavi pad nakon razvoda glumice iz ČUVENE SERIJE /VIDEO/FOTO/

Showbiz

BILA JE NEVIĐENA RIBA, A DANAS KOPA PO KANTAMA ZA ĐUBRE! Ostala je BEZ ZUBA - strmoglavi pad nakon razvoda glumice iz ČUVENE SERIJE /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Bivša supruga glumca Džeremija Džeksona - Loni Vilson već godinama preživljava na ulici kao beskućnica, a neretko je foto-reporteri uhvate kako prebira po kantama za đubre

Engleski list "San" (The Sun) piše da je bivša fitnes trenerka, danas 37-godišnjakinja, u sve težem stanju, te da je ostala bez zuba.

Njihov opis, kada su je poslednji put fotografisali je:

"Loni je bila obučena u prljave i pocepane plave pantalone i crnu majicu, dok je oko struka imala zavezanu trenerku. Na glavi je imala i roze kapu koja ju štitila od kalifornijskog sunca. Glavu je pokrivala i majicom. Po ulici je gurala kolica iz supermarketa napunjena raznim predmetima, pa je sela da se odmori na ulici. Ispred nje je bila hrpa stvari, među kojima je bio i jedan sok".


Nakon nekog vremena prišao joj je nepoznat čovek i dao joj malo hrane, što je Loni prihvatila s osmehom, pokazujući nedostatak zuba.

Pre nekoliko nedelja viđena je i kako kopa po kontejnerima.

 

 

"Jednostavno sam zapela", rekla je u jednom intervjuu za "San".

 - Čak i kad bih mogla nekoga da zamolim za pomoć, ne postoji puno toga što bi neko mogao da uradi da mi olakša.. Pre nego što sam postala beskućnica, udarila me struja i od tada ne mogu da ostanem na jednom mestu. Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u kući, ne mogu da živim nigde jer jednostavno stalno moram da se krećem -  rekla je u istom razgovoru.


Dodala je: "Ne želim da uništim nečiji tuđi život jer su ljudi sa mnom pogrešili pa sam odlučila da ću samo da čekam i gledam šta će se dogoditi kako vreme prolazi".

Inače, Loni i glumac Džeremi su se venčali 2012. godine, ali su se, nakon niza svađa, rastali dve godine kasnije. Situacija je kulminirala nakon što ju je on fizički napao u zajedničkom domu u Holivudu. Ona je imala dva slomljena rebra, povrede vrata i ogrebotine na licu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sade_Ce (@sadecestill)

 


Dobila je nervni slom 2016. godine, izgubila posao, stan i auto, a pre toga je bila asistentkinja u jednom hirurškom centru u Los Anđelesu. Postala je zavisnica.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Ne razumem sto americi politicari nisu smestili beskucnike u amerike vojne baze okupali ih osisali i vakcinisali od covid 19.mozda virus mutira i udzje u klima uredzjaje oblakodera.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija