• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2021

08:14

ONA JE KRALJICA OSKARA! Glumica u osmoj deceniji ZAIGRALA OKO STOLA, PA POSTALA HIT NA INTERNETU!

Showbiz

ONA JE KRALJICA OSKARA! Glumica u osmoj deceniji ZAIGRALA OKO STOLA, PA POSTALA HIT NA INTERNETU!

Podeli vest

Glen Klouz (74) posle osam nominacija i nijedne pobede na dodeli Oskara nije postala ogorčeni gubitnik. Naprotiv, raduje se pobedama svojih kolega i na prestižnom događaju uživa i zabavlja se.

U dugim pauzama ceremonije Oskara, između proglašenja pobednika po kategorijama, prisutni nominovani i filmski radnici zabavljali su se mini-igrama. Jedna od njih bila je - pogodi koja je pesma.

Prezenterka Lil Rel Hoveri pitala je prisutne - da li je naredna numera nominovana za Oskara, da li je dobila Oskara ili ništa od ponuđenog. Posle nekoliko netačnih odgovora mikrofon i kamera su bili usmereni na Glen Klouz koja je pogodila hit iz 1988. godine "Da Butt" od E.U.

Kako bi dokazala koliki je fan numere, ustala je i zaigrala ispred stola.

Glumica je prodrmala kukove i pokazala veštine tverkovanja na opšte oduševljenje prisutnih koji su je pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Još jednom Klouz je otišla kući bez Oskara, a uspela je da pobedi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija