• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Today

09.05.2021

08:52

Preduzetnica kaže da je BOLJA MAJKA jer se PORODILA kasnije: Da, rodila sam dete u 53. godini!

Showbiz

Preduzetnica kaže da je BOLJA MAJKA jer se PORODILA kasnije: Da, rodila sam dete u 53. godini!

Podeli vest

Karolin Aronson bila je veoma iznenađena prošle godine kada je otkrila da je trudna u 53. godini, a u martu 2021. je rodila zdravu devojčicu.

Kako je trudnoća u šestoj deceniji života za mnoge prava tabu tema, Aronson je odlučila podeli iskustvo i otkrije kako je postati mama u dobi u kojoj vaše poznanice postaju bake.

Aronson, izvršna direktorka uspešne kozmetičke kompanije "It's a 10 Haircare", kaže da je bila šokirana pozitivnim testom trudnoće. Ona i suprug Džef Aronson bili su u neverici, ali su bili i srećni zbog pomisli da će dobiti dete.

- Toliko je sjajnih stvari kada u nešto starijoj dobi imate decu. Imate iskustvo, zreliji ste i mislim da žene sa svakom decenijom postaju sve bolje i bolje - kaže ova mama.

Kaže da u odnosu na vreme kada je prvi put postala mama, sada ima mnogo više samopouzdanja, zna kako da odaja dete, a uz to je i finansijski osigurana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolyn Aronson (@itsa10ceo)

Mnogo ste spremniji, imate više iskustva i mislim da za ženu nema ništa bolje od toga da se zapravo može smiriti i brinuti o svojoj bebi - rekla je.

Aronson kaže da je četvoro starije dece moralo da se privikne na činjenicu da imaju bebu u kući, ali sada kada je beba Alija stara 3 meseca, postalo im je prijatnije da brinu o svojoj maloj sestri.

- Misle da je slatka, ali naravno, u ovoj fazi, izuzetno su fokusirani na svoj život, što je i očekivano - kaže Aronson.

Osim toga, priznaje da su ona i suprug zaljubljeni u svoju ćerku.

- Njeno srednje ime je "Dream" (na engleskom - san) jer je ona zaista naš ostvareni san - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolyn Aronson (@itsa10ceo)

Novopečenu mamu je iznenadilo i to koliko joj je trudnoća bila lagana. Dobila je manje od pet kilograma i vrlo brzo se vratila svakodnevnom životu, iako je imala carski rez.

- Mislim da sam zapravo jača nego kad sam rodila svoju drugu ćerku pre 14 godina - objasnila je i dodala:

- Zrelija sam i u ovoj fazi svog života donosim bolje odluke. Znam da sam ono što jedem. Znam da je održavanje zdravlja, uzimanje vitamina i održavanje aktivnosti važan deo sledećih 50 godina mog života - zaključila je u razgovoru za Today.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zahuktavaju se ratni sukobi na sve strane! Evropa ponovo u prvom planu!
Live TV

Zahuktavaju se ratni sukobi na sve strane! Evropa ponovo u prvom planu!

Svet je nažalost sve manje sigurno mesto. Gaza, Ukrajina, pa sad Moskva trenutno su gorući, ali čini se da ovi sukobi neće uskoro biti okončani. Nažalost, o mirovnim pregovorima gotovo niko ne govori ili pak, kad ih spomene, to ostane samo na rečima. O situaciju u svetu u "Info jutru" govorili su Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko američkog prijateljstva i Zoran Milivojević, diplomata.

30.03.2024

09:20

Sve je više nejasnoća oko nestanka Danke Ilić! Fokus istrage je na majci!
Live TV

Sve je više nejasnoća oko nestanka Danke Ilić! Fokus istrage je na majci!

U slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, sve okolnosti koje su dovele do ovog nestanka bude sumnju, kao i izjave bliskih ljudi devojčice koje su kontradiktorne. O ovom događaju koji je podigao Srbiju na noge u "Info jutru" govorila je Ivana Stašević Karličić, psihijatar i dr Radoslav Radosavljević, sudski veštak.

30.03.2024

08:52

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija