• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena.rs

09.05.2021

12:31

RAZVODI, SMRTI, BOLESTI! OVAKO sada izgledaju zvezde serije BEVERLI HILS! /FOTO/

Showbiz

RAZVODI, SMRTI, BOLESTI! OVAKO sada izgledaju zvezde serije BEVERLI HILS! /FOTO/

Podeli vest

Prošlo je više od 30 godina od emitovanja prve epizode kultne serije "Beverli Hils" i mnogi su ovo ostvarenje smatrali najboljom serijom za tinejdžere.

Nezaobilaznu seriju devedesetih "Beverli Hils" napravio je Daren Star i producirao Aron Speling. Deset sezona je emitovano u periodu od 1990. do 2000 i ova serija je zaslužena za kreiranje tinejdžerskog žanra sapunica, koji je usledio u godinama koje dolaze.

U stranoj štampi, serija je dobila epitet "ukleta" zbog tužne sudbine mnogih glumaca. Glavni akteri su kasnije imali brojne uloge u različitim ostvarenjima, ipak su ostali upamćeni zbog "Beverli Hilsa" i nikad nisu ponovili takvu popularnost.

Ne postoji nijedno dete ni tinejdžer iz devedesetih a da se ne seća Brende, Brendona, Keli, Andree, Stiva, Dilana, Done, Dejvida.

Šenon Doerti, koju svi pamtimo kao Brendu Volš, važila je za problematičnu osobu, koja je često pravila problema na snimanju serije. Početkom dvehiljadite mogli smo da je gledamo u seriji "Čari", a njen privatni život obeležila je višegodišnja borba sa rakom dojke.

Foto: Printscreen You Tube

Šenon Doerti

Džejson Prisli tumačio je lik Brendona Volša, miljenika ženske populacije, omiljenog štebera, zavodljivog osmeha. Preživeo je automobilsku nezgodu, posle koje je jedva ostao živ. Posle "Beverli Hilsa" snimao je serije kao što su "Private Eyes", "Raising Expectations", “My Name Is Earl”. Ipak, pored njegovih uloga, privukao je pažnju kada je u jednom intervjuu izjavio da je na dodeli "Zlatnog globusa" imao fizički obračun sa Harvijem Vajnstinom.

Foto: Printscreen You Tube

Džejson Prisli

Dženi Gart, koja je glumila lik Keli, nastavila je da snima i posle "Beverli Hilsa" i to serije i TV filmove i brojne emisije. Njen privatni život je privlačio dosta pažnje, jer je, nakon što se razvela od muža, objavila knjigu memoara i otkrila veliki deo svog privatnog života.

Foto: Printscreen You Tube

Dženi Gart

Luk Peri, poznat kao Dilan, kako ga mnogi pamtimo, preminuo je 2019. od moždanog udara. Godine 2001. pojavio se u seriji "Oz", kasnije u serijama "Zakon i red", "Vil i Grejs". Bio je oženjen prodavačicom nameštaja Mini Šarp, s kojom je dobio dvoje dece Džeka i Sofi.

Foto: Printscreen You Tube

Luk Peri

Karijera Jana Ziringa, koji je tumačio lik Stiva, otišla je u sasvim drugom pravcu – nastupao je kao striper u Las Vegasu. Jan je otac dvoje dece sa suprugom Erin Kristin Ludvig, s kojom je u braku od 2010. godine. To je njegov drugi brak. Prvi put je bio oženjen Plajbojevom zečicom Niki Šiler.

Foto: Printscreen You Tube

Karijera Jana Ziringa

Tori Speling glumila je lik simpatične i naivne Done. Posle ove serije je aktivno snimala rijalitije, u kojima je postala poznata po burnom braku s Dinom Makdermotom, koji ju je prevario s mnogo mlađom devojkom. Svoje probleme u braku odlučili su da podele sa svetom. Din je prestao da se pojavljuje u šouu, jer je počelo da mu smeta, kako kaže, deljenje prljavog veša sa televizijskom publikom. Par se našao i u finansijskim problemima, a zajedno imaju četvoro dece.

Foto: Printscreen You Tube

Tori Speling

Brajan Ostin Grin, poznatiji kao Dejvid, nastavio je aktivno da glumi u serijama. Pojavljivao se u seriji "Smallville". Došao je u žižu javnosti zbog veze s glumicom Megan Foks, s kojom ima dvojicu sinova. 2015. su predali papire za razvod, a u 2016. godini dočekalo ih je iznenađenje - Megan je zatrudnela, a Brajan je potvrdio da je otac deteta.

Foto: Printscreen You Tube

Brajan Ostin Grin

Glumica Gabrijela Karteris svima nam je poznata kao Andrea Zakerman. Ona je iz serije otišla nakon pete sezone, a povremeno se pojavljivala u šestoj, osmoj i desetoj sezoni, u velikom delu karijere bavila se televizijom, pa je imala uloge u serijama "NYPD Blue", "Nip/Tuck"... Pre nekoliko godina povredila se na snimanju filma, što je dovelo do delimične paralize lica, zbog čega nije mogla da govori šest meseci. Uspešno se oporavila.

Foto: Printscreen You Tube

Gabrijela Karteris

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija