• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

01.06.2021

23:00

GODINAMA SAM O ĆERKI BRINULA SAMA! Voditeljka progovorila o BIVŠEM SUPRUGU, a evo kako je sama uspela da DETE izvede na PRAVI PUT!

Showbiz

GODINAMA SAM O ĆERKI BRINULA SAMA! Voditeljka progovorila o BIVŠEM SUPRUGU, a evo kako je sama uspela da DETE izvede na PRAVI PUT!

Podeli vest

Poznato TV lice i voditeljka Snežana Dakić u braku je bila sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a bivši par je iz ove ljubavi dobio naslednicu Lauru, a Snežana je sada otkrila privatne detalje te zajednice.

Naime, Snežana je devet godina živela u bračnoj zajednici sa svojim suprugom, a kada je braku došao kraj, svako je krenuo na svoju stranu. Mikić je ubzo uplovio u novu vezu i zasnovao porodicu, a voditeljka kaže da je godinama koje su usledile nakon razvoda ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

Foto: instagram/snezanadakic

Snežana Dakić

- Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama – kaže Snežana za medije.

Dakićeva je govorila i o tome kako vaspitava naslednicu i koliko čini za njeno vaspitanje i odrastanje.

- Trudim se da je usmerim u pravcu njenih talenata, ali i u smeru koji će joj pružiti lep i udoban život. Dala sam joj odličnu startnu poziciju, daleko iznad one koju sam ja imala. Nadam se da će je iskoristiti, a ja sam tu da je podržim i poguram. Zahvaljujući društvenim kontaktima, za Lauru sam mogla da učinim neuporedivo više nego što su moji roditelji mogli za mene. Ipak, od nje očekujem da se bori i probija – priča voditeljka, pa nastavlja:

Foto: instagram/snezanadakic

Snežana Dakić

- Za sada je primerno dete i odličan đak, odgovorna je i pravična. Uostalom, kažu da se deca najbolje vaspitavaju sopstvenim primerom. Neprekidno se usavršavam, aktivna sam na više frontova, a i kad posla nema, dobro sam, jer je Laura svesna da tada mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume – zaključuje Snežana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Samo molim te nemoj dete da učiš na svom primeru. U protivnom će se udati za ćelavog bolutina koji ima para, taj će je ostaviti, a ona će onda sama da gaji dete i da kuka kako joj je teško i bla, bla, bla...

jovan

pre 2 godine

Ostavio joj ogromnu gajbu, plaća nekoliko hiljada evra mesečne alimentacije i da ne nabrajam. Ova klasična sponzoruša je lepo živela svih ovih godina od njegovih para a ne od onog što je ona zaradila. Vlada je ok lik, iz patrijarhalne knjaževačke porodice. Ali naleteo na ovu rošavu nagaznu minu i eto. A dete neka je živo i zdravo. Da nije oca, ne bi se leba najela pored majke. Nadam se da joj majka neće biti uzor u životu jer će onda želeti lagodan život na tuđ račun. Umišljena folirantkinja.

MilBa

pre 2 godine

Upravo tako. Obična sponzoruše, nafatala finog momka, a ona rošava sa kilo pudera štrkljavih nogu, užasnih stopala....,nadobudna, kao neka novinarka ( moda, jako novinarstvo). Pitam se, kako je mogao bilo šta s' njom. Veliki stan u centru, 3000 evra mesečne apanaže (ona tako svojevremeno izjavila).... Jako se namučila oko podizanja deteta. U pravu si, samo da joj mati ne bude primer.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija