• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2021

11:10

ONI SU DANAS MILJENICI ŽENA ŠIROM SVETA! Holivudski glumci koji su osvojili srca nežnijeg pola /FOTO/

Printscreen You Tube W Magazine

Showbiz

ONI SU DANAS MILJENICI ŽENA ŠIROM SVETA! Holivudski glumci koji su osvojili srca nežnijeg pola /FOTO/

Podeli vest

Zahvaljujući popularnom striming servisu, pojavila se cela nova generacija glumaca koji su brzo osvojili srca nežnijeg pola

Zahvaljujući "Netflix"-u i serijama poput “Emily u Parizu”, “Bridgerton”, “Toy Boy”, “El Innocente”, “365 dana”, koje su bile su pravi melem za žensku publiku tokom meseci izolacije, mladi i zgodni glavni glumci tako su preko noći postali novi seks simboli.

Serija “Bridgerton”, koja je ostvarila je veliku gledanost tako je u prvi plan "izbacila" i 31-godišnjeg britanskog glumca. Rege-Žan Pejdž u seriji tumači lik vojvode od Hastingsa. Zbog brojnih scena seksa u seriji smo Pejdža gledali više bez odeće nego odevenog. Pre sedam godina Pejdž je završio glumačku akademiju, pevanje je još jedna velika strast ovog glumca, koji sa svojim bratom Toseom nastupa u bendu "TUNYA". Njegove obožavateljke ostale su razočarane nakon što je snimljen u društvu 30-godišnje Emili Braun, pisca koja i poluprofesionalno igra fudbal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Elordi (@jacobelordi)

 


Njegovih 5.4 miliona pratilaca na Instagramu drži palčeve i kladi se na njega kao novog Džejmsa Bonda, a upravo zbog mogućnost da postane novi agent 007 Pejdž je odbio da glumi u drugoj sezoni “Bridgertona”, gde je po epizodi bio plaćen 60 hiljada dolara.

 

 

"Bezobrazno zgodan", tako su u javnosti prozvali 24-godišnjeg Džejkoba Elordija, kada se u glavnoj ulozi pojavio u Netflixovoj seriji “The Kissing Booth”. Džejkob rado daje intervjue i pozira, jer voli da se fotografiše ali i da bude iza aparata. Ovaj mladi glumac prve poslove odradio je kao model, a režiserima je postao zanimljiv baš zahvaljujući Netflixovom “The Kissing Boothu”, gde se zaljubio u svoju partnerku iz serije. Kada je prihvatio ulogu u seriji “Euphoria” ušao je u vezu sa pevačicom i glumicom Zendajom, koja je takođe učestvovala u ovom projektu. On ne voli da bude sam jer je nedugo nakon prekida s Zendajom odmah ušao u vezu sa Kajom Gerber, ćerkom manekenke Sindi Kraford. I on na Instagramu ima već 10 miliona pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@lucasnbravo)

 

Kada je na Netflixu počela da se emituje serija “Emili u Parizu”, uzdahe je izmamio 33-godišnji Lukas Bravo.Za ulogu mu je bilo dobrodošlo iskustvo rada kao pomoćnog šefa kuhinje u jednom japanskom restoranu. Lukas ima poznate roditeljie, njegov tata je francuski fudbaler Daniel Bravo, a mama mu je francuska pevačica i glumica Eva Bravo.

Lukas je nedavno u intervju rekao kako je bio iznenađen popularnošću koja je usledila nakon ove Netflixove serije i nije očekivao toliko ljubavnih ponuda u inbox, a o svom ljubavnom statusu ne želi ništa da otkrije.

Po mnogima Henry Kavil iz “The Witchera” trenutno je jedan od najzgodnijih glumaca na svetu, a ako zavirite na njegov profil na Instagramu, postaće vam jasno da iza mišićavog tela stoje sati i sati provedeni u teretani. Njegove fotografije na kojima vežba bez majice, a i brojne druge fotografije, imaju i više od po dva miliona lajkova. Zavisnik je od igranja videoigrica, a najdraži suputnik na putovanjima mu je njegov pas Kal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 


U osnovnoj školi borio se s viškom kilograma i zbog toga su ga vršnjaci vređali pa se, upravo zbog toga, 37-godišnji glumac zakleo da više nikada neće imati problema s kilogramima. U vezi je sa lepom Natali i tim povodom obratio se i svojim obožavaocima jer mu se nije svidelo kako su reagovali nakon objave da više nije sam. Zamolio ih je da budu tolerantni jer takvu komunikaciju neće dopustiti na svom profilu. Prati ga više od 16 miliona ljudi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija