• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

20.07.2021

12:44

SVE VREME SAM JE MOLIO DA SPAVA SA MNOM! Slavni glumac otkrio kako je SMUVAO suprugu: NEDELJU DANA KASNIJE REKAO SAM...

Showbiz

SVE VREME SAM JE MOLIO DA SPAVA SA MNOM! Slavni glumac otkrio kako je SMUVAO suprugu: NEDELJU DANA KASNIJE REKAO SAM...

Podeli vest

Glumac Rajan Rejnolds je otkrio kako je izgledao njegov prvi korak ka Blejk Lavli, sadašnjoj supruzi rekavši da je njihova romansa bila nešto poput bajke. Rajan i Blejk zajedno su skoro 10 godina, ali glumac se još uvek jasno seća kako se udvarao svojoj supruzi

- Upoznao sam Blejk tokom snimanja filma "Green Lantern" -, rekao je Reynolds u podcastu SmartLess, gde je razgovarao s voditeljima Džejsonom Bejtmenom, Šonom Hejesom i Vilom Arnetom.

- Bili smo prijatelji i kolege i otprilike godinu i po kasnije išli smo na dvostruki sastanak, ali smo tada bili sa različitim ljudima - rekao je Rajan.

Dodao je kako su se njih dvoje uvek prije snimanja družili i uvek nekako održavali kontakt, ali sve je bilo ležerno.

Foto: Reuters

Blejk Lavli i Rajan Rejnolds

- Sledeće što znam je to da je ona morala da ide u Boston, a morao sam i ja. Pa ići ćemo zajedno. Ušli smo u voz i vozili smo se zajedno - rekao je.

- Sve vreme sam je molio da spava sa mnom. -

Na pitanje koliko su brzo prešli od veze do spoznaje da žele nešto trajnije i ozbiljnije, Rejnolds je to opisao kao "nešto iz bajke".

- Nedelju dana kasnije rekao sam da bi trebalo da zajedno kupimo kuću, što smo i uradili - rekao je glumac.

Venčali su se 9. septembra 2012. godine u Južnoj Karolini. Par ima tri kćeri: Džejms, Ines i Beti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 2 godine

Prava romantika. Prvo konjosanje pa onda sve ostalo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija