• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

23.07.2021

17:10

POKAZALA OBLINE! Manekenka pozirala u KUPAĆEM! Od ovog prizora zastaje dah! /FOTO/

Showbiz

POKAZALA OBLINE! Manekenka pozirala u KUPAĆEM! Od ovog prizora zastaje dah! /FOTO/

Podeli vest

Ruska manekenka Irina Šajk (35) "zapalila" je društvene mreže novim fotografijama koje je objavila na Instagramu, a na kojima pozira u kupaćim gaćicama

Naime, Irina je objavila fotografije u belom bikiniju na plaži. 

Na fotografijama se vidi njeno fantastično telo, a svi su posebno zumirali fotografiju na kojoj se vidi njena zadnjica. U prvom planu je njeno savršeno oblikovano telo i veoma duge noge.

Na fotografijama Irina ima mokru kosu i veoma blagu šminku, a usledili su brojni komentari obožavatelja.

FOTOGRAFIJU IRINE ŠAJK U KUPAĆEM MOŽETE VIDETI OVDE.

"Ponovo bujne obline u prvom planu", "Gde je Kanje?", "Savršena", "Zgodnija od Kim", glasili su komentari .

Podsetimo, manekenka se našla usred brakorazvodne parnice Kanjea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine. Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Irina je pre Vesta ljubila holivudskog glumca Bredlija Kupera (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pevačicu Lejdi Gagu, s kojom je snimio film "Zvezda je rođena".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Od ovoga ne zastaje dah, već se diže '' K'' ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija