• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

16.08.2021

10:35

SKANDAL U JAVNOSTI! Glumica Marija Karan posvađala se sa dečkom nasred ulice u prisustvu sina!

Showbiz

SKANDAL U JAVNOSTI! Glumica Marija Karan posvađala se sa dečkom nasred ulice u prisustvu sina!

Podeli vest

Otkako se pojavila vest da ima novog partnera, glumica Marija Karan je aktuelnija nego kada smo je gledali u njenoj najpoznatijoj ulozi sponzoruše Maje u sitkomu „Ljubav, navika, panika“.

Već pisao o detaljima veze sa IT stručnjakom iz Novog Sada, ali kako prenose mediji, ne cvetaju im baš ruže i navodno se svađaju. Par je uslikan na putu do plaže, a ono što je privuklo pažnju jeste i navodna rasprava golupčića, i to na javnom mestu, ispred hotela gde je mogao svako da ih vidi i čuje.

Foto: printscreen instagram/marakaran

Marija Karan

Glumica nije vodila računa o tome što je javna ličnost na javnom mestu, pa je organizovanog dečka kritikovala što opet kasne na plažu i nekoliko puta mu ponovila kako će opet da joj propadne dan u kom je rešila da se sunča i relaksira.

Destinacija i hotel u kome se nalaze otkriva da IT stručnjak ne žali novca kada je Marija u pitanju. Oni su se opredelili za Lušticu i za ekskluzivni hotel u kome noć košta 500 evra.

Foto: printscreen

Marija Karan i Novak

Marija Karan, kako Alo! saznaje, boravak u Crnoj Gori iskoristila je da tokom vikenda prisustvuje i koncertu Dina Merlina u Porto Montenegru. Poznato je da glumica obožava ovog umetnika, a očevici tvrde da se na koncertu vidno opustila i pod dejstvom alkohola igrala i pevala uz svaku pesmu. Ona je tamo srela i Novaka Đokovića sa kojim se fotografisala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Ne cudi me da joj je brak propao. Mora da je i supruga maltretirala na isti nacin. Puna sebe i uverena da je neko. Pokazala se i u USA. Ni braka ni karijere.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija