• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E! News/The Sun/informer.rs

22.08.2021

15:00 >> 15:01

NE PLAČI, KRIS! Najbogatija Kardašijanka je TRUDNA i čeka DRUGU BEBU sa reperom! /FOTO/

printscreen instagram/kyliejenner

Showbiz

NE PLAČI, KRIS! Najbogatija Kardašijanka je TRUDNA i čeka DRUGU BEBU sa reperom! /FOTO/

Podeli vest

O trudnoći Kajli Džener šuška se već neko vreme, a sada su vest preneli i brojni strani mediji. Najmlađa Kardašijanka je često u intervjuima govorila da želi veliku porodicu, a njena majka najviše se oduševila prinovom

Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener Kajli Džener (23) i reper Travis Skot (29) dobili su prvu ćerku Stormi pre tri godine. Sada je milijarderka ponovno trudna, potvrdilo je nekoliko izvora za E! News.

Foto: Reuters/Eduardo Munoz

- Kajli vrlo često govori o još jednoj bebi - rekao je insajder za E! News u maju 2019. - Volela bi da ima još jedno dete sa Travisom i oseća kao da joj je zaista suđeno da ponovo bude majka.

Međutim, planovi su se promenili i do kraja 2019. Kajli i Travis su odlučili da naparve pauzu kada je reč o njihovoj vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 

- Travis i ja smo u odličnim odnosima i naš glavni fokus je trenutno Stormi - objavila je lepotica na Tviteru u oktobru 2019. - Naše prijateljstvo i naša ćerka su prioritet.

Podgrejane strasti 

Iako je nakratko ​​svako otišao svojim putem, ostali su ujedinjeni kao roditelji i s vremenom su obnovili romansu. U junu ove godine Travis je govoreći na jednoj dobrotvornoj večeri, između ostalog, javno iskazao svoju ljubav prema rijaliti zvezdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 

- Stormi, volim te i ženo, volim te - uzviknuo je reper koji na događaj došao u pratnji svoje dve omiljene "devojke".  

- Oni su porodica koja se zaista vodi devizom: 'Što više to bolje'. Tako da, što više beba imaju, to im je bolje. Kajli je uvek htela da ima još dece, čak sedmoro, pa ne čudi što je ovo za nju pravi blagoslov - rekao je anonimni izvor za The Sun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

- Kris je definitivno imala najjaču reakciju na vest. Čim je čula da će dobiti još jedno unuče,  bila je toliko ganuta da se rasplakala - dodao je.

Izvor je naveo da je Kajli pokušavala da sakrije i ovu trudnoću od javnosti, ali su mediji to vrlo brzo otkrili, kao i da srećan par još uvek ne zna pol deteta. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija