• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CNN/24sata/informer.rs

13.09.2021

12:23 >> 12:55

BRITNI SPIRS SE VERILA, na ruci joj blista DIJAMANTSKI PRSTEN: "Ne mogu (psovka) da verujem!" /VIDEO/

Showbiz

BRITNI SPIRS SE VERILA, na ruci joj blista DIJAMANTSKI PRSTEN: "Ne mogu (psovka) da verujem!" /VIDEO/

Podeli vest

Britni i Sem u vezi su od 2016. godine, a upoznali su se kada je on učestvovao u njenom spotu za pesmu 'Slumber Party'. Srećnu vest oboje su podelili na društvenim mrežama

Par je danas svoju dugu vezu učinio službenom i duboko su dirnuti podrškom, predanosti i ljubavi koju su primili, rekao je Brendon Koen, menadžer Sema Asgarija, za CNN.

Britni Spirs (38) se pohvalila veridbom na društvenim mrežama, a u videu je pokazala i prsten.

- Pogledaj ovo. Sviđa li ti se? - pita Sem u videu, na šta Britni glasno odgovara - Da!

- Ne mogu j****o da verujem - napisala je u opisu videa uz koji je stavila emotikone prstena. 

 

 

Sem je objavio fotku na svom profilu, u kojem se srećni par ljubi, ali u fokusu je u njegovom slučaju bio verenički prsten.

- Hvala svima koji se brinu o predbračnom ugovoru. Naravno da ćemo ga potpisati. Moram zaštititi svoj džip i kolekciju cipela ako ona jednog dana odluči da me ostavi - našalio se privatni trener.

 

 

Britni i Sem u vezi su od 2016. godine, a upoznali su se kada je on učestvovao u njenom spotu za pesmu 'Slumber Party'. Ova vest dolazi nekoliko dana nakon što je njen otac odlučio da se odrekne starateljstva nad pevačicom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija