• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

02.10.2021

16:21

STING DANAS PROSLAVLJA 70. ROĐENDAN! Obožava jogu, živi u neobičnom braku, a kada budete čuli koliko ima na računu, šokiraćete se!

Showbiz

STING DANAS PROSLAVLJA 70. ROĐENDAN! Obožava jogu, živi u neobičnom braku, a kada budete čuli koliko ima na računu, šokiraćete se!

Podeli vest

Popularni muzičar i autor Sting danas puni 70 godina

Gordon Metju Tomas Samner poznatiji kao Sting danas proslavlja 70. rođendan. U životu je prodao 100 miliona albuma, na računu ima više od 300 miliona dolara, a poznat je i po izjavi da niko od njegove šestoro dece ne može računati na to nasleđe.

- Što zaradim, to moja supruga i ja potrošimo. Oni će morati da rade. Moja deca znaju to i retko me pitaju i zašto, što cenim - izjavio je Sting pre 7 godina.

Sting je bio vođa grupe "Police2 koja je od 1977. do 1984. postigla planetarni uspeh. Solo karijeru započeo je 1985. godine.

Tokom života Sting se posvetio brojnim političkim i ekološkim pitanjima, od oslobađanja Nelsona Mandele do zaštite Amazonije. Veliki je ljubitelj joge, a od 1992. godine je u braku s glumicom Trudi Stajer (67) i otvoreno priča o njihovom braku koji nije tradicionalan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STING (@theofficialsting)

Sasvim je sigurno da njegovoj suprugi nije lako, ali njihov brak traje skoro trideset godina.

Trudi je glumica i producent, osnivač "Rainforest" fondacije za očuvanje domorodačkih kišnih šuma, ambasador UNICEF-a, po svemu ovome vidi se da je ona vrlo svestrana, što talentovani Sting izgleda vrlo ceni.

U braku su od 1992. godine, a pre toga su iskusili deceniju ljubavi i zajedničkog života, posle koje su došla deca: Miki, Džejk, Džo, Fušija, Đakomo, Koko.

Jednom prilikom Sting je sasvim nehotično, pre nešto više od 20 godina, otkrio da njih dvoje praktikuju tantrički se*s.

- Običan seks mi nije zanimljiv. Mi volimo da se igramo. Ja volim kada se oblačimo i glumimo – rekao je Sting u intervjuu za "Harper's Bazaar" 2011. godine.

Sasvim je sigurno da Sting nije čovek koji bi brak idealizovao, pa je izjavio da zajednica nije laka stvar, da smatra da nije prirodno da osoba bude u vezi, ali istakao je i da je ljubav ono što njih održava.

- Mi se volimo. Kada se ona pojavi u prostoriji, odmah mi se popravi raspoloženje – kaže Sting, koji i danas uživa u ludim izlascima sa svojom ženom.

Poznati su kao par koji otvoreno priča o svemu onome što se zbiva u njihovom krevetu, a što je, čini se, sve, ali nikako ne nešto obično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STING (@theofficialsting)

Trudi na pitanje koliko često vode ljubav, pored odgovora često, rekla je i da Sting i "nije čovek koji voli previše aktivnosti ujutru", ali da se stvari menjaju tokom dana.

U muzičkoj karijeri, koja još uvek traje, osvojio je 17 Gremija. U 2019. godini dobio je nagradu BMI za pesmu "Every Breath You Take" koja je nakon objave postala najizvođenija pesma u istoriji radija.

Sting je zbog svojih solo uspeha uvršten i u američki "Songwriters Hall of Fame" dok je kao vođa grupe "Police" u 2003. završio u "Rock and Roll Hall of Fame".

Uz brojne svetske zvezde, Sting je u 2000. godini dobio zvezdu na holivudskoj stazi slavnih, a imao je i koncert u našoj zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija