• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

07.10.2021

21:13

SVOJOM LEPOTOM JE OSVOJILA BALKAN! Svi je pamtimo po ulozi Maribel, a OVAKO izgleda danas!

Printscreen You Tube

Showbiz

SVOJOM LEPOTOM JE OSVOJILA BALKAN! Svi je pamtimo po ulozi Maribel, a OVAKO izgleda danas!

Podeli vest

Meksičku glumicu Žaklin Brakamontes pamtimo po ulozi Maribel iz poznate latinoameričke serije "Rubi", koja je lepotom osvojila Balkan

Godine 2000. je osvojila prvo mesto na izboru za Mis Meksika i bila predstavnica na izboru za Mis Sveta 2001. godine u Portoriku. Nakon toga odlučuje da radi na televiziji. Žaklin je igrala ulogu dobre devojke, kojoj je najbolja drugarica otela dečka, a njenom lepotom bio je oduševljen ceo Balkan.

Ipak, ni danas se nije mnogo promenila i važi za jednu od najlepših žena i izuzetno je tražna i popularna kada su telenovele u pitanju.

Foto: Printscreen You Tube

Žaklin Brakamontes danas

Uloga koja ju je proslavila je pomenuta Maribel, a potom su usledele serije kao što su "Magična privlačnost", "Slomljeno srce", "Ružna Leti" i mnoge druge.

Čuvena Maribel je danas udata žena, a sa svojim suprugom ima ukupno petoro dece, ali su doživeli I tragediju kada je nosila blizance, rodila je jednu devojčicu kojoj je dala ime Žaklin, dok je druga beba usled komplikacija sa disajnim organima preminula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija