• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2021

08:42

KLAUDIJA ŠIFER OTKRIVA RECEPT ZA SAVRŠEN IZGLED! U masaži lica je tajna lepe kože

Showbiz

KLAUDIJA ŠIFER OTKRIVA RECEPT ZA SAVRŠEN IZGLED! U masaži lica je tajna lepe kože

Podeli vest

Klaudija Šifer bila je deo ekipe čuvenih supermodela devedesetih - Naomi Kembel, Helene Kristensen, Linde Evanđeliste, Kristi Tarlington, Sindi Kraford...

Iako je konkurencija prirodnih lepotica tada bila zaista velika, supermodel poreklom iz Nemačke važila je za jednu od najlepših na svetu, a sa svojih 180 centimetara visine žarila je i palila modnim pistama.

Klaudija se više ne bavi modelingom, ali bez problema može da stane rame uz rame i sa duplo mlađim devojkama. Iako je pre tri dana napunila 51. godinu, na njenom licu nema bora, a na telu ni gram sala.

Obavezni ritual

Ona je nedavno podelila kojih se to pravila strogo pridržava godinama unazad.
Naime, Klaudija započinje jutro umivanjem, nakon čega na lice nanosi hidratantnu kremu, pomoću blage masaže kako bi podstakla cirkulaciju.

Starenje je ne plaši

Klaudija Šifer kaže da je starenje ne plaši, te da zna da je došlo vreme da štafetu preda novim nadama.

- Dobijala sam mnogo divnih komplimenata u svoje vreme. Ali onda prelazite na sledeću fazu i nastavljate dalje. Ne moraju da me zovu lepom celog života. To su lepe uspomene, ali treba znati kada je vreme da predaš štafetu narednoj generaciji. Za mene je to prirodno, nema smisla biti zavidan ili ljubomoran. Zapravo, ne mogu da smislim ništa gore nego da mi neko kaže: "Postoji čarobna pilula i učiniće da opet izgledate kao da imate 20 - zaključila je Klaudija.

- Verujem da je masaža lica tajna lepe kože, ultimativni antiejdž ritual - kaže Klaudija.
Nakon toga stavlja serum i ulje jer veruje da sprečavaju upalne procese na koži.

 

Detoksikacija

Ona je otkrila da ponekad nanosi masku za detoksikaciju. Za kupku koristi so za detoksikaciju, a sa sobom uvek nosi balzam za usne.

Pored toga, kako kaže, pije dosta vode i biljnih čajeva. Nekadašnja zvezda modnih pista ističe i da je za lepo lice neophodan kvalitetan san.

Kako bi zadržala vitku liniju ona trenira tri puta nedeljno, a najviše uživa u pilatesu i aerobiku. Takođe, kad god je u mogućnosti, pešači umesto da koristi kola ili taksi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija