• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2021

16:09

OGLASILA SE ĆERKA ALEKA BOLDVINA NAKON TRAGEDIJE! Glumac ju je nazivao SVINJOM, a ona mu je sada poslala JASNU PORUKU!

Reuters

Showbiz

OGLASILA SE ĆERKA ALEKA BOLDVINA NAKON TRAGEDIJE! Glumac ju je nazivao SVINJOM, a ona mu je sada poslala JASNU PORUKU!

Podeli vest

Ceo Holivud je potresla vest da je glumac Alek Boldvin na snimanju usmrtio koleginicu Halinu Hatčins na snimanju filma "Rust". Sada se oglasila i Alekova ćerka Ajerland povodom toga

Ajerland Boldvin se oprobala u svetu glume, ali se zbog neverovatne lepote proslavila kao manekenka.

Povodom celog slučaja u vezi sa njenim ocem, ona se oglasila na Instagramu:

Foto: printscreen instagram

- Šaljem ljubav i podršku porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem isceliteljske misli Džoelu Suzu. I volela bih da mogu da zagrlim tatu baš jako danas - napisala je Ajerland. 

Glumac inače ima sedmoro dece pored Ajerland koju je dobio dok je bio u braku sa Kim Besindžer. Međutim posle devet dugih godina, Alek i glumica Kim su rešili da se raziđu, a pošto im je razvod bio dug i težak, nisu ostali u najboljem odnosu.

 

 

Međutim, Alek Boldvin nije uspeo ni da sačuva dobar odnos sa ćerkom, pa je naslednicu jednom prilikom davne 2007. godine nazvao "nepristojnom svinjom", a ona je tada imala samo 11 godina. Iako mediji prenose da joj se kasnije izvinio, njihov odnos je počeo da se raspada.

Razlog zbog kog se Boldvin naljutio na ćerkicu je taj jer se nije javila na telefon. U tom period ona je živela sa majkom i nije bila kraj telefona. Pošto je bio besan, ostavio joj je glasnovnu poruku u kojoj je izgovorio mnogo uvredljivih reči


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Са оваквим попустљивим начином васпитања у коме су деца увек у праву довешће нас до пропасти. Молим вас, "однос између оца и ћерке почео да се распада" јер ју је једном изгрдио кад је имала 11 година, није него. Требало је добро да је налема па јој више не би пало на памет да пркоси и да се дури, а поштовала би га док је жива.

Misa

pre 2 godine

Lemaj svoje dete, a pusti druge roditelje da vaspitavaju svoju decu kako znaju.

dojchin

pre 2 godine

IMA BOGA!! Bilo mu je lepo i bio je u centru paznje kada je lagao i ismevao predsednika Trampa! KAD-TAD se placa cena greha i laganja... a kako nas narod kaze:KO LAZE, TAJ I KRADE!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija