• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

03.11.2021

18:50

JOVANA JEREMIĆ SASVIM ISKRENO O POSLOVNOM I PRIVATNOM ŽIVOTU: Muvaju me političari, a pevači baš nikada!

Dejan Živančević

Showbiz

JOVANA JEREMIĆ SASVIM ISKRENO O POSLOVNOM I PRIVATNOM ŽIVOTU: Muvaju me političari, a pevači baš nikada!

Podeli vest

Jovana Jeremić je pokazala da nema dlake jeziku dok je odgovarala na brojna pitanja čitalaca Hita

Voditeljka Pinka otkrila je jednom Mirku iz Bora da joj se udvaraju političari i biznismeni, a pevači baš nikad! Jovana je rekla i da je muž Vojislav Milošević podržava u svemu i da je za uspešan brak bitan dobar seks!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić

Ko ti je najnaporniji gost? Milica, Beograd

- Ministri su mi najnaporniji, zato što njihovi portparoli zahtevaju da im šaljem pitanja unapred. A ja nikad ne dajem pitanja, već samo teze. Ne zato što neću, nego ne znam šta ću da pitam.

Ko ti se od javnih ličnosti udvarao? Mirko, Bor

- Udvaraju mi se političari, a najviše ljudi iz sfere biznisa i oni u uniformama. Pevači me ne startuju, nisam njihov tip.

O mužu Voji

Dok nam ide, super. Kada nam ne bude išlo, više nećemo biti zajedno Jovana Jeremić

Da li si nekad prva prišla muškarcu? Milica, Vrnjačka Banja

- Navikla sam da mene muvaju frajeri, jer ja ne umem. Stidljiva sam i teško puštam ljude da uđu u moj život. Ja muškarcima na početku veze pravim probleme i bežim. Stvarno sam u ljubavi slabić i mnogo se premišljam.

Da li je za uspešan brak bitan dobar seks? Ivana, Zaječar

- Za uspešan brak mora da postoji dobar seksualni odnos. Pored toga, mora da bude dogovora i razumevanja među partnerima.

Da li ti muž Voja nešto zamera? Tamara, Šabac

- Ne, on me uvek podržava. Ne meša mi se u posao.

Da li tvom mužu smeta što si samostalna, što imaš svoj stan...? Darko, Požarevac

- Ne smeta mu, znao je da sam takva. Muž treba da bude ponosan što sam samostalna. Ja sam tako želela da koncipiram svoj život i brak. Dok nam ide, super. Kada nam ne bude išlo, više nećemo biti zajedno. Nikad se ne zna!

Najskuplji poklon koji si dobila? Anastasija, Požega

- Najskuplji poklon a da ga nisam sama sebi kupila jeste prsten od 3.000 evra. Moj ukus nije teško omašiti kada su pokloni u pitanju. Volim jednostavne, a skupe stvari, sve što je luksuz.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić sa suprugom Vojom

Šta najviše voliš da poklanjaš? Marko, Sombor

- Poklanjala sam parfeme, odeću, dobra penkala... A najlepši poklon koji sam dala su ljubavna pisma. Ona imaju najveću vrednost.

Zbog čega se kaješ? Milica, Beograd

- Možda mi je jedino krivo što nisam pristala na neke ponude koje bi mi donele dobru zabavu i olakšale neke stvari u životu. Išla sam težim putem, jer nisam htela nikome ništa da dugujem.

Koji ti je najveći blam? Natalija, Novi Sad

- Kada sam u emisiji umesto stavrofor rekla staford.

Kako bi u nekoliko reči opisala ćerku Leu? Miroslava, Bogatić

- Uporna, tvrdoglava, svoja i ista ja. Volela bih da bude sposobna kao što sam ja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Patak

pre 2 godine

Aman, skinite više ovu nakazu iz vesti. Kome je ona bitna, džiberka iskompleksirana?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija