• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

10:43

HAOS NA MREŽAMA! Lejdi Gaga je ista Seka Sablić iz "SREĆNIH LJUDI"?! Glumica: Nisam ni znala da LIČI NA MENE

printscreen

Showbiz

HAOS NA MREŽAMA! Lejdi Gaga je ista Seka Sablić iz "SREĆNIH LJUDI"?! Glumica: Nisam ni znala da LIČI NA MENE

Podeli vest

I dok svi sa nestrpljenjem čekaju premijeru filma "Kuća Gučijevih" u kojoj pevačica Lejdi Gaga igra glavnu ulogu, korisnici društvenih mreža su primetili neverovatnu sličnost između nje i naše glumice Seke Sablić iz serije "Srećni ljudi"

Naime, Lejdi Gaga u ostvarenju "Kuća Gučijevih" glumi Patriciju Ređani, koju su italijanski novinari prozvali "crnom udovicom".

Frizura Lejdi Gage, cvetni kostimi i blejzeri, cigareta u rukama, kao i njen celokupni stil, svima dobro znan iz devedesetih, tviteraše je neodoljivo podsetio na sekretaricu - gospođu Marijanu iz serije "Srećni ljudi", koju je tada maestralno odigrala Seka Sablić.

- Kakva Gaga? Seka je naša "crna udovica" Guči! Sekretarica Marijana je bila Guči pre Gučijevih! Seka Sablić i Ivan Bekjarev kao Ledi Gaga i Džared Leto! Toliko liče! Pogođena je ta epoha apsolutno. Jedino što Marijana iz "Srećnih ljudi" nije baš osoba koja bi toliko zakuvala čorbu da bi dobila onako užasan nadimak - glase samo neki od urnebesnih komentara na račun ovog filma.

Seka je rekla da je ta tematika ne zanima.

- Nisam u tematici uopšte, ne znam kako izgleda Ledi Gaga u tom filmu, niti me zanima. Nisam ni znala da liči na mene. Znam da je uloga Marijane jedna od mojih omiljenih, ona je obeležila moju generaciju i drago mi je da se ta serija i danas gleda kao prvog dana - rekla je Seka za Kurir.rs

Premijera filma očekuje se  24. novembra 2021. godine, a osim Lejdi Gage u njemu ćemo gledati Al Paćina, Džerad Leta, ali i Džeremi Ajronsa.

Reditelj filma je Ridli Skot.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MladenBg

pre 2 godine

Ista je kao sto sam ja isti Danijel Krejg. Sta pisete gluposti. Kakva slicnost? Blage veze nema. Osim haljine ni blizu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija