• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

05.11.2021

12:04

OTKRIVAMO NOVE DETALJE! Biković smuvao Ivanu čim je otkačio Arinu - glumac odveo PRAVNICU u hotel sa 5 zvezdica

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Showbiz

OTKRIVAMO NOVE DETALJE! Biković smuvao Ivanu čim je otkačio Arinu - glumac odveo PRAVNICU u hotel sa 5 zvezdica

Podeli vest

Miloš Biković je sedam dana posle raskida sa Arinom Vološinom smuvao pravnicu Ivanu Malić (25)!

Ruska plesačica se 31. jula oglasila na Instagramu i obavestila javnost da više nije u ljubavi sa najpopularnijim srpskim glumcem, a on je nedelju dana kasnije već ljubio drugu!

Ljubav u Rovinju

Kako saznaje Informer, romansa između mlade Crnogorke i glavnog junaka "Južnog vetra" počela je početkom avgusta.

Prati ga u stopu
Biković je u oktobru odveo Ivanu na Taru, gde je snimao film "Izolacija"
Izvor Informera

- Miloš i Ivana su se smuvali sedmog avgusta. Nedugo posle toga Biković je otišao na otvaranje filmskog festivala u Vrnjačkoj Banji, pa su se nakratko razdvojili. Ali već sutradan su zajedno otišli u Rovinj - priča za Informer izvor blizak novopečenom paru.

Biković je sa novom devojkom odseo u hotelu sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

- Miloš nije žalio para da fascinira Ivanu. Rezervisao im je apartman sa prelepim pogledom na more. Tu su uživali nedelju dana, a stigli su da se vide i sa Bikovićevom kumom Andrijanom, koja je u isto vreme sa dečkom boravila u Rovinju. Zajedno su i izašli jedno veče, prošetali se po gradu i večerali učetvoro - otkriva naš sagovornik i dodaje da je je Biković ubrzo morao da se vrati u Srbiju zbog Svetskog prvenstva u boksu.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Biković

Biković je tri meseca Ivanu krio od javnosti, jer je čekao da njihova veza postane ozbiljnija.

- Oboje su sa mora objavljivali fotke na društvenim mrežama, ali sa različitih lokacija, kako ih niko ne bi provalio. Biković je šestog oktobra počeo da snima film "Izolacija" na Tari, gde mu se pridružila i Ivana. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a ona se dopala i Miloševim kolegama sa seta - priča naš izvor.

Društvo je prihvatilo

Naš najpopularniji glumac rešio je da svoju izabranicu prikaže u javnosti tek pre nekoliko dana, na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje".

- Pitao je Ivanu da li joj je okej da zajedno dođu u Kombank dvoranu, gde je bila premijera, i skrenuo joj pažnju da će ih fotografi verovatno uslikati zajedno. Rekla mu je da nema ništa protiv. Pred premijeru su sedeli u holu zajedno i ćaskali sa ostalim članovima ekipe. Ivana se lepo uklopila u društvo, što je Milošu veoma važno... - kaže sagovornik Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija