• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

01.12.2021

20:11

ŠOK PRIZNANJE! Alek Boldvin rekao da ipak NIJE POVUKAO OBARAČ!

APfoto

Showbiz

ŠOK PRIZNANJE! Alek Boldvin rekao da ipak NIJE POVUKAO OBARAČ!

Podeli vest

Alek Boldvin je na snimanju filma "Rust" usmrtio koleginicu Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souza. Potom su usledile i privatne tužbe protiv glumca za nesavesno ponašanje

Alek je u intervjuu za ABC News izjavio kako "nema pojma" kako se municija našla na setu, kao i to da on nije povukao obarač.

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad - rekao je Boldvin u intervjuu koji će se emitovati u četvrtak na ABC.

Alek Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rust" na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, usmrtivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Boldvin, koji glumi i producira film, u intervjuu govori o tome šta se desilo kobnog dana, i tvrdi da nije imao razlog da sumnja da je u pištolju bojeva municija.

- Sećam se toga i pitam se šta sam mogao da uradim. Nju su voleli svi koji su radili s njom, i poštovali. I sad mi je teško da shvatim da je nema. Ne deluje mi stvarno - rekao je Boldvin, prenosi Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija