• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2021

16:12

KAKVE BUTINE! Popularna glumica ufotkana u kupaćem kostimu! Fanovi oduševljeni KAKO IZGLEDA! /FOTO/

Showbiz

KAKVE BUTINE! Popularna glumica ufotkana u kupaćem kostimu! Fanovi oduševljeni KAKO IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Slavna glumica Šarliz Teron otputovala je u Meksiko, a vredni paparaci su ufotkali njene zanosne obline

Šarliz je pokušala da se sakrije iza ogromnih naočara za sunce, ali niko nije mogao da ne primeti njenu izvajanu figuru.

Glumica je nosila jednodelni kupaći kostim, koji ne potpisuju modni kreatori, pa holivudska lepotica zaista izgleda kao bilo koja prosečna devojka.

FOTOGRAFIJE SU ODUŠEVILE PUBLIKU! 

Dobro je videti poznate lepotice u svakodnevnim izdanjima jer nas podsećaju na nešto jako važno – slike koje viđamo u magazinima i snimci s premijera nisu stvarni. To je ulepšana stvarnost koja prija oku, ali je često pogubna za psihu. 

Njen sjajan izgled pobrao je mnogo komplimenata.

„Vau kakvo telo!“, „San mnogih muškaraca širom sveta“, „Prelepa“, „Nije kao nekada ali je i dalje fatalna“, „Bomba“, „Ova žena ima nešto nestvarno u sebi“, „Predivno izgleda, svaka čast“, neki su od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija