• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2021

23:30

OVAJ ŠMEKER JE ZAVEO JE I KERI BREDŠO! Na njega su pale sve obožavateljke, a EVO KAKO DANAS IZGLEDA! /FOTO/

Showbiz

OVAJ ŠMEKER JE ZAVEO JE I KERI BREDŠO! Na njega su pale sve obožavateljke, a EVO KAKO DANAS IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Njegovom šarmu nije odolela ni Keri Bredšo, a važio je za pravog šmekera u popularnoj seriji "Se*s i grad"

Međutim, stvari su se okrenule u korist čuvenog Zverke za koga se Keri na kraju i udala. Šarmantnog i zgodnog Ejdana u ovoj hit seriji glumio je Džon Korbet koga se obožavaoci sećaju iz serije "Život na severu", za koju je dobio i nagradu Emi. Ipak, definitivno zbog velike popularnosti serije "Se*s i grad" uloga Ejdana obeležila je njegovu glumačku karijeru.

Ejdana je glumio danas 59-godišnji Korbet pre 18 godina, a što je stariji, njegove obožavateljke mu sve više poručuju da je kao i vino, sve bolji i bolji. Seda kosa i koji kilogram viška nisu oduzeli Džonu njegov zavodljivi šarm na koji je pala i poznata glumica Bo Derek.

Upoznali su se dok je Džon još snimao seriju "Seks i grad" i njihova ljubav rodila se na sastanku na slepo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija